Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tahko Outdoors tuo Tahkon ohjelmapalveluihin uutta vipinää

Tahko Outdoors

Tahko Outdoors tuo Tahkon ohjelmapalveluihin uutta vipinää

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2012 klo 07:00
Julkaisija: Tahko Outdoors

Marraskuun alussa aloittaa Nilsiän Tahkovuorella ohjelmapalveluiden markkinointiin ja myyntiin keskittyvä viiden palveluntuottajayrityksen yhteinen organisaatio Tahko Outdoors. Se tuo aktiviteetit asiakkaiden ulottuville entistä helpommin ja mutkattomammin.

– Tavoitteena on palveluiden monipuolistamisen lisäksi niiden saatavuuden ja tavoitettavuuden parantaminen; kattava tieto kaikista palveluistamme löytyy kootusti www.tahkooutdoors.com sivuilta. Asiakkaan on helppo valita ja tehdä varaus eri tuotteista yhdeltä ”luukulta”, mutta kuitenkin suoraan palveluntuottajilta, kertoo markkinointipäällikkö Taina Worster.

Tahko Outdoorsin välittämiin ympärivuotisiin ohjelmapalveluihin kuuluu perinteisiä aktiviteettejä, kuten moottorikelkka- ja mönkijäsafarit sekä erilaiset joukkuekisailut. Harvinaisempaa lajia edustaa ammunta, jossa kokeiltavana on laaja valikoima erilaisia asetyyppejä. Uutuutena on jousiammunta eri muodoissaan sekä ympärivuotinen kalastus kirkasvetisellä erälammella, jonka saalisvarmuutta lisää säännöllisesti istutettava kirjolohikanta. Tarjontaan kuuluu myös luonto- ja eräretket ja niihin liittyvät koulutukset. Kaikki ohjelmapalvelut ovat ohjattuja, joten aiempaa kokemusta niistä ei vaadita.

Worster paljastaa, että yritys on ottanut tehtäväkseen tuottaa omia elämyksiä myös lapsille ja nuorille, heille kun nykyisellään on Tahkon alueella varsin vähän omaa tekemistä. - Jo joulukaudelle on luvassa yllätyksiä perheen nuoremmille edustajille.

Tahko Outdoorsin palvelukonseptiin kuuluu myös eri ohjelmamoduuleiden yhdistely, joten asiakas voi koota palveluista itselleen sopivan kokonaisuuden. Tarvittaessa mukaan lisätään ruokailut ja vaikka saunominen Tahkon alueen suurimmassa savusaunassa, jonne mahtuu kerrallaan jopa 40 henkilöä.

– Palveluiden räätälöinti tekee kokemuksesta yksilöllisen. Asiakkaan tarpeet vaihtelevat, olipa kyseessä sitten tyhy-päivää viettävä yritys, polttareita viettävä kaveriporukka tai päiväretkellä oleva perhe, Taina Worster kertoo.

Tahko Outdoors Centre toimii Tahkolla entisen Nipasen hiihtokeskuksen alueella osoitteessa Nipasentie 4. Samassa osoitteessa palvelevat Tahko Outdoorsin vastuulliset ohjelmapalveluntuottajat Tahko moto-rent Oy, Savo Shot Ay, Hunter’s Friend Europe Oy, Arrowhouse sekä MerryMakers.

Lisätietoja:

Taina Worster, markkinointipäällikkö

p. 040 5656 274, taina(at)tahkooutdoors.com

 

Tahko Outdoors on Tahkolla toimiva ohjelmapalveluiden markkinointi- ja myyntiorganisaatio.

www.tahkooutdoors.com, info(at)tahkooutdoors.com

Tahko Outdoors - kivaa koko vuoden

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs