Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Syyslomalle Finnmatkojen lennolla suoraan Porista Turkin Antalyaan!

Finnmatkat

Syyslomalle Finnmatkojen lennolla suoraan Porista Turkin Antalyaan!

Tiedote.
Julkaistu: 03.07.2015 klo 15:32
Julkaisija: Finnmatkat

Tänä syksynä Porista pääsee Turkin lämpöön entistä helpommin. Suomen suurin matkanjärjestäjä Finnmatkat tarjoaa suoran lennon Porista Turkin Antalyaan.

 - On hienoa, että voimme tarjota suoran lomalennon Porista Turkin Antalyaan – ja vieläpä syyslomien aikaan. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta lentää lähempää kotoa etelän lämpöön, iloitsee Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

Vaikka useilla kouluilla syysloma onkin kutistunut pariksi päiväksi, ovat syyslomaviikot matkailun tärkeimpiä sesonkiviikkoja joulun ja hiihtolomien ohella.

Syyslomaviikot kuuluvat niihin lomaviikkoihin, jotka varataan hyvin aikaisin. Tällä hetkellä varataan jo jopa 2016 vuoden syyslomia, sanoo Melnik.

Vuosittain n. 35 000 suomalaista viettää syyslomaa valmismatkalla etelän auringossa. Finnmatkojen valikoimista suosituimmat kohteet syysloma-aikaan ovat Turkki, Kreikka ja Kanarian saaret.

Finnmatkat lentää Porista Turkin Antalyaan 15.10.

 

 

 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs