Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » SYYSKUUSSA RADISSON BLU HOTELLIT VIETTÄVÄT VASTUULLISUUSTEKOJENKUUKAUTTA

Radisson Blu

SYYSKUUSSA RADISSON BLU HOTELLIT VIETTÄVÄT VASTUULLISUUSTEKOJENKUUKAUTTA

Artikkeli.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 10:39
Julkaisija: Radisson Blu

Syyskuu on perinteinen The Rezidor Hotel Groupin vastuullisten tekojen kuukausi. Jo kahdeksatta kertaa maailmanlaajuisesti toteutettavan Responsible Business Action Monthin tavoitteena on lisätä sekä hotellien henkilökunnan, asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden tietoisuutta ympäristö- ja yhteiskunnallisista asioista erilaisin teoin ja tapahtumin.

 

"Radisson Blu Hotelleissa työskennellään vastuullisesti joka päivä. Jokaiselle hotellillemme on myönnetty Joutsenmerkki. Lisäksi Rezidor Hotel Groupin Responsible Business -ympäristöohjelma ohjaa vastuullista toimintaamme. Syyskuussa hotelleissa tehdään kuitenkin vielä enemmän ja vastuullisuusasiat tuodaan esille normaalia voimakkaammin niin henkilökuntamme kuin asiakkaidemme keskuudessa”, kertoo Suomen Radisson Blu Hotelleissa yhteiskuntavastuuasioita koordinoiva Brand Manager Mika Riuttanen. Tänä vuonna kuukauden teemana on ”hotellit, joilla on sydän”.

 

Responsible Business Action Month tekoja Radisson Blu Hotelleissa:

 

Järjestämme Suomessa keräyksen, jolla keräämme varoja Kotivuoren lastenkodin bändin hyväksi. Tavoitteenamme on hankkia bändille sähkökitara ja rummut. Kotivuoren lastenkoti on Helsingin vanhimpia lastensuojelulaitoksia ja osa Helsinki Mission toimintaa. Kotivuoren Lastenkoti on myös Radisson Blu Hotelleja Suomessa operoivan Sokotel Oy:n kummiyritys.

 

Lisäksi pääkaupunkiseudun Radisson Blu Hotellit osallistuvat Tuomikirkon kryptassa 10.9. järjestettävään Tyhjä Kulho -tapahtumaan, josta saatavat tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan UNICEFin hyväksi. Vaasassa hotelli kerää Vaasan turvakodille lasten ja naisten vaatteita sekä leluja. Turussa puolestaan Radisson Blu Marina Palace Hotel järjestää mm. sotiemme miinanraivaajaveteraaneille aamiaistilaisuuden sekä hotellin henkilökunta osallistuu siivoustalkoisiin oman hotellin ympäristön siistimiseksi.

Helsingissä Radisson Blu Royal Hotel järjestää yhteistyössä SPR:n kanssa avoimen verenluovutustilaisuuden. Verta voi luovuttaa 14.9. klo 12.00–16.00, Runeberginkatu 2. Oulussa, Turussa ja Helsingissä jaetaan lapsien iloksi hotellien lähistöllä sijaitseville päiväkodeille Radisson Blu Hotels -lasten puuhakirjoja.

 

Euroopan laajuisena ”Autottomana päivänä” 22.9. kannustamme kaikissa hotelleissamme henkilökuntaamme ja asiakkaitamme käyttämään julkista liikennettä tai hotellista veloituksetta lainattavia polkupyöriä. ”Toivottavasti mahdollisimman moni kaupunkiemme asukas myös innostuu jättämään auton kotiin”, toivoo Mika Riuttanen.

 

Lisätietoa:                                                                                                         

Mika Riuttanen, Brand Manager, Radisson Blu Hotels & Resorts,

puh. 050 388 3378, mika.riuttanen@radissonblu.com

 

www.responsiblebusiness.rezidor.com

Liitetiedostot

The Rezidor Hotel Group on yksi maailman nopeimmin kasvavista majoitusalan yrityksistä. Rezidorilla on toiminnassa tai projektivaiheessa noin 400 hotellia yli 60 maassa. Rezidor operoi seuraavia hotellibrandeja Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa: Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn sekä lifestyle-ketju Hotel Missoni. Lisätietoa: www.rezidor.com Rezidor listautui Tukholman pörssiin marraskuussa 2006. Yhtiön pääosakkeenomistaja 51 prosentin omistusosuudellaan on Carlson Companies. Suomessa Rezidorilla on yksi hotellibrandi: Radisson Blu Hotels & Resorts. Seitsemästä hotellista kolme sijaitsee Helsingissä, yksi Espoossa, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Suomessa hotellien liiketoiminnasta vastaa S-ryhmään kuuluvat TOK Turussa ja Sokotel Oy muualla Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs