Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Suurlähettiläät tutustuvat Oamkin 3D-virtuaalilaboratorio Caveen

Oulun ammattikorkeakoulu

Suurlähettiläät tutustuvat Oamkin 3D-virtuaalilaboratorio Caveen

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2012 klo 09:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Kazakstanin Suomen suurlähettiläs Galymzhan Koishybayev ja Suomen Kazakstanin suurlähettiläs Mikko Kinnunen vierailevat Oulussa torstaina 11.10. Osana päivän ohjelmaa suurlähettiläät tutustuvat Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) 3D-virtuaalilaboratorio Caveen (Kotkantie 1, Oulu) klo 14.45–16.00.

Caven toimintoja suurlähettiläille esittelee Oamkin projektipäällikkö Jussi Kangasoja. Vasta-avatussa 3D-laboratoriossa voidaan visualisoida ja esittää rakennettua ympäristöä kaksi- tai kolmeulotteisena. Tilaa voidaan käyttää sekä opetuksessa että tutkimustyössä, ja sitä voidaan hyödyntää niin rakennustekniikan kuin kulttuurin ja matkailun aloilla. Caven rakentamisen mahdollistanut 3D-kehitysympäristö-hanke on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama Pohjois-Pohjanmaan liiton kautta.

Suurlähettiläiden Oulun vierailun järjestää BusinessOulu.

Lisätietoja

Jussi Kangasoja, projektipäällikkö, 050 574 2667

Allan Perttunen, kansainvälisyyspäällikkö, 050 529 0988

cave.oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs