Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » SuperPark Oulu koki mittavan sisältöuudistuksen

Pohjolan Mylly

SuperPark Oulu koki mittavan sisältöuudistuksen

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Oulussa keväällä 2014 avattu SuperPark sisäaktiviteettipuisto on uudistunut. Jo aikaisemmin syksyllä 2015 puistoon nousi etenkin pienten lasten suosion saavuttanut Elämyskaupunki. Nyt pelialueet ja trampoliinit ovat läpikäyneet kattavan päivityksen. Samalla puistoon on tuotu uusia aktiviteetteja, mm. tehokkaita Max Air-trampoliineja ja SuperBall-pelikenttä, jossa joukkueet koettavat osua palloilla toistensa maalitauluun.

-       Meille on tärkeää, että puiston sisältö päivittyy ja pysyy kiinnostavana myös paikallisille kävijöille. Uusien aktiviteettien myötä toivomme että uudet kävijät löytävät puiston ja jo tutuille asiakkaille löytyy tuoreita, hauskoja virikkeitä liikkua, SuperPark Oulun puistonjohtaja Johanna Heffernan kertoo.

 SuperParkin arvoihin kuuluu perheiden yhteinen aika ja yhteinen liikkuminen. Näin ollen kaikki puiston aktiviteetit soveltuvat myös aikuisille. Syksyn mittaan luvassa on erityisesti aikuisyleisölle suunnattuja tapahtumia, joissa uusiin aktiviteetteihin pääsee tutustumaan. Sisäaktiviteettipuisto on omiaan tarjoamaan hyvän tavan kohottaa kuntoa niille aikuisille, joille perinteiset liikuntamuodot eivät tunnu mielekkäiltä.

 Uudistuneen SuperParkin avajaisia vietetään lauantaina 20.8. kello 11.00 alkaen.

Lisätiedot:

Johanna Heffernan, puistonjohtaja, +358 50 413 1655, johanna.heffernan@superpark.fi

 

SuperPark Oulu on sisäaktiviteettipuisto, jonka Seikkailualue, Game Areena ja Freestyle Hall liikuttavat koko perhettä. SuperPark-ketjuun kuuluu myös Vantaalla, Turussa ja Vuokatissa sijaitsevat puistot. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs