Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Sukulaislennosta nykypäivään – Suomi-Seuran Matkat uudistaa ilmettään!

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy

Sukulaislennosta nykypäivään – Suomi-Seuran Matkat uudistaa ilmettään!

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2011 klo 09:27
Julkaisija: Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy

Suomi-Seuran Matkat


Suomi-Seuran Matkatoimiston toimintaa ohjaa halu toteuttaa asiakkaittemme matkailu- ja lomaunelmia. Tehtävämme matkanjärjestäjänä on toteuttaa uusia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia – täyttää ja ylittää asiakkaittemme toiveet. Olemme erikoistuneet yksilöllisiin kaukomatkoihin ja opastettuihin kiertomatkoihin. Viiden vuosikymmenen kokemus alalta puhuu puolestaan, ja nyt haluammekin hyödyntää osaamistamme ja palvella aiempaa kattavammin myös verkossa.

 

Ilmeen uudistaminen

 

Yrityksen visuaalisen ilmeen uudistus aloitettiin keväällä 2011 mainostoimisto Off Road Creativen kanssa. Uutta ilmettä lähdettiin hakemaan perinteitä kunnioittaen, ja nyt rakenteeltaan, toiminnallisuuksiltaan ja ilmeeltään uudistettu verkkosivustomme, www.suomiseuranmatkat.fi, viestii sisällöllään ja ulkonäöllään innostavasti toimintamme monipuolisuutta ja luotettavuutta.

 

Vähitellen toteutettavien muutoksien tavoitteena on asiakaslähtöisen palvelukonseptimme tuominen verkkoon helposti lähestyttävällä ja raikkaalla tavalla. Haluamme palvella asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti, myös sähköisesti. Tulevaisuudessa Suomi-Seuran Matkatoimisto panostaa perinteisen medianäkyvyyden lisäksi myös digitaaliseen markkinointiin. Nyt uusilla verkkosivuillamme voi muun muassa osallistua lentolippujen arvontaan ja tilata säännöllisesti lähetettävän sähköisen uutiskirjeemme.

 

Lisätietoja antavat:


Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy
Riikka Kailaheimo
puh. +358 400 923 140
riikka.kailaheimo@suomiseuranmatkat.fi


Off Road Creative
Juho Oranen
puh. +358 50 309 9880
juho.oranen@ofrd.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs