Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Solo by Sokos Hotels -perheeseen uusi Solo Sokos Hotel Torni Tampere

SOK

Solo by Sokos Hotels -perheeseen uusi Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 16:00
Julkaisija: SOK

Tampereen uudeksi maamerkiksi kohonnut tornihotelli on saanut nimekseen Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Samalla hotelli liittyy Sokos Hotellien uniikkien Solo-hotellien joukkoon.

Hotellin brändipäätöstä olivat tukemassa hotellin yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus sekä Tampereen hotellimarkkinat.

”Yksilöllisyys megatrendinä elää voimakkaana. Matkustajat arvostavat valinnan vapautta. Samanaikaisesti palveluilta odotetaan kykyä tuottaa yhä suurempia elämyksiä. Solo by Sokos Hotels on syntynyt juuri tähän tarpeeseen – antamaan valinnan mahdollisuuksia ja tuottamaan yksilöllisiä palveluita. Näyttävä ja hyvää mainetta nauttiva uusi Solo Sokos Hotel Torni Tampere viestii vahvasti näiden imagotekijöiden puolesta”, sanoo SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjujohtaja Harri Ojanperä.

Tampereella luotetaan matkailun kasvuun. Kaupunkiin on tulossa suuria, myös kansainvälisiä tapahtumia. Kotimaan matkailijoita houkuttavat perhekohteiden lisäksi runsas kulttuuri- ja urheilutarjonta.

”Vetovoimaiset kokous- ja kongressitilat käsittävä uusi hotelli kasvattaa entisestään kiinnostusta Tampereen aluetta kohtaan”, sanoo Sokotelin toimitusjohtaja Tapio Satta. ”Yhdessä Tampereen neljä Sokos Hotellia muodostavat laajan ja monipuolisen tarjonnan, mikä tekee Sokos Hotelleista vahvan ja houkuttelevan kumppanin Tampereen markkina-alueella”, jatkaa Tapio Satta.

”Torni Tampere valikoitui lopulta hotellin nimeksi sen nimikilpailussa saavuttaman suuren suosion takia”, kertoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää. ”Torni Tampere kuvastaa hyvin myös hotellin asemaa uuden aikakauden ensimmäisenä rakennuksena Tullin alueella, jonne tulevaisuudessa nousee Tampereen korkean kaupunkirakentamisen alue. Torni Tampere paaluttaa näin alkua uuden kaupunkikulttuurin rakentumiselle”, sanoo Mikko Kankaanpää.


Lisätietoja: Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Sokotel Oy, p. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellien kolme erilaista hotellityyppiä ovat Original, Break ja Solo. Original-hotelli on sydämeltään suomalainen, tuttu ja turvallinen. Break-hotelli kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Jokaisella Sololla on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Solo-hotellista yksilöllisen hotellikokemuksen tekee sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu. Lisätietoa: www.sokoshotels.fi

15.10.2014 avautuva Solo Sokos Hotel Torni Tampere on kohtaamispaikka, jossa voit kokea ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla tamperelaisuuden juuret ja ytimen. Kaupungin vaiherikas historia ja kulttuuriperintö tulevat eläväksi hotellin tiloissa ja palveluissa. Tamperelaisuutta on myös hotellin välittävä, rento ja yksilöllinen tapa kohdata asiakkaat. Erityislaatuiset ja osin täysin uuden tyyppiset tilat rohkaisevat inspiroitumaan, haaveilemaan, uskaltamaan ja kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä. Hotelli tarjoaa sivun jokaisen omalle tarinalle, joista muodostuu elävä ja uusiutuva kertomus Tampereesta. Lisätietoa: www.sokoshotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs