Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » SOKOS HOTEL VANTAA TÄYTTÄÄ PYÖREITÄ - RAVINTOLAMAAILMAN LEGENDA JO 20 VUOTTA VIIHTEELLÄ

S-ryhmän ravintolat

SOKOS HOTEL VANTAA TÄYTTÄÄ PYÖREITÄ - RAVINTOLAMAAILMAN LEGENDA JO 20 VUOTTA VIIHTEELLÄ

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2011 klo 11:56
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Sokos Hotel Vantaa on toiminut viihdemaailman kirkkaimpana tähtenä jo 20 vuotta. Legendan 20-vuotisjuhlat huipentuvat kesäkuussa järjestettävään vauhdikkaaseen juhlaviikkoon ja hulvattomaan Sleepy Sleepersin keikkaan. Maankuulu kokous- ja viihdekeskus tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut niin business-, kokous- kuin vapaa- ajanmatkustajille.

Sokos Hotel Vantaan juhlaviikko 14.–18.6.2011 tarjoaa parhaan kattauksen ja läpileikkauksen talon viihdeantiin. Estradin valtaavat mm. iskelmätaivaan kirkkain tähti Suvi Teräsniska, Suomen hauskin stand up -koomikko Sami Hedberg,  Iskelmä Finlandia -voittaja Charles Plogman ja hurttia huumoria tarjoava Sleepy Sleepers. 

Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelma tunnetaan elävän musiikin keskuksena, joka tarjoaa tasokasta musiikkia 200 iltaa vuodessa. Iskelmätiistait, maankuulut naistentanssit, perjantain isot tähdet ja lauantain bilebändit ovat saavuttaneet suuren suosion. Lisäksi koko kansan olohuoneen Pub Hertaksen karaokessa syntyy kovatasoisia, mahdollisia tulevaisuuden tähtiä joka ilta.

Sokos Hotel Vantaalla voi viilettää viidessä eri ravintolassa, nauttia tähtiesiintyjän keikasta ja liikkua ravintolasta toiseen jonottamatta. Yöpyminen tapahtuu kätevästi saman katon alla. Myös muutaman kerran vuodessa järjestettävät teemaviikonloput ovat odotettuja tapahtumia.

Sokos Hotel Vantaa tarjoaa erinomaiset puitteet businessmatkailuun, kokousten järjestämiseen, hauskaan illanviettoon ja koko perheen lomailuun. Hotelli sijaitsee Tiedekeskus Heurekan vieressä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna-aseman ja lentokentän lähellä.
Lisätiedot:

Ravintolapäällikkö Aleksi Vuorinne

GSM +358 (0)50 3001975 aleksi.vuorinne@sok.fi

Juhlasivusto: www.hotelvantaa20.fi 


Hotelli Vantaan avajaisia vietettiin 15.6.1991. Vuonna 1993 hotelli siirtyi S-ryhmän omistukseen, jolloin konsepti muokattiin viiden tähden liikeideasta monipuolisella ravintola- ja viihdetarjonnalla varustetuksi koko kansan kohtaamispaikaksi. Ravintola Tulisuudelma on toiminut vuodesta 1993 samalla nimellä ja konseptilla saavuttaen suuren suosion.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs