Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Siltatyö katkaisee Orimattilankadun 9.-15.6.

Lahden kaupunki

Siltatyö katkaisee Orimattilankadun 9.-15.6.

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 13:28
Julkaisija: Lahden kaupunki

Orimattilankadun eli maantien 11845 kevyenliikenteen väylän rakentamiseen liittyvä Renkojoen siltatyö katkaisee liikenteen ajalla 9.-15.6., ilmoittaa Uudenmaan ELY-keskus.  Tieyhteys on poikki koko viikon.

Tie katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaina 9.6 klo 6 ja avataan sunnuntaina 15.6. klo 22 mennessä. Tiedotustaulut asetetaan paikoilleen vähintään viikkoa ennen.

Liikenne ohjataan kulkemaan maantien 167 (Uusi Orimattilantie) kautta.

Oheisena on syöttöliikenteeseen aikataulu, jonka lähtökohtana on kaikkien maanantaista perjantaihin vuorojen liikennöinti siltakatkosaikana klo 5-23. Viikonloppuna syöttöliikennettä ei ole.

Aikataulu toimii molempiin suuntiin siten, että esim. Lahden keskustasta Näkkimistön "perälle" tai Pennalaan kulkeva matkustaja pääsee perille sujuvalla autonvaihdolla.

Tällainen syöttöliikenne on kahdella autolla ma-pe 9.-13.6.2014 välisenä aikana. Toinen syöttää Renkomäkeläisiä päiväkodin pysäkille ja toinen Pasinan ja Pennalan asiakkaita Lahdentielle. 

Tekninen ja ympäristötoimiala

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs