Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Se on solu! -elokuvan Euroopan ensi-ilta Heurekassa

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Se on solu! -elokuvan Euroopan ensi-ilta Heurekassa

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2013 klo 13:13
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Se on solu! -elokuvan Euroopan ensi-ilta Heurekassa

Se on solu! -planetaarioelokuva saa Euroopan ensi-iltana Heurekassa 4.2.2013. Uutuuselokuva on vauhdikas koko perheen animaatio, jossa sukelletaan tutkimaan ihmiskehon pienimpiä rakennuspalikoita, soluja. Elokuvassa tutustutaan myös DNA:han ja selvitetään, miten me kaikki olemme saaneet alkumme yhdestä ainoasta solusta.

Se on solu! -elokuvan ovat tuottaneet brittiläiset INTECH Science Centre & Planetarium sekä NSC Creative, kansainvälisen Wellcome Trustin rahoittamana. Elokuva muodostaa yhdessä Suolistossa suhisee- ja Body Worlds (tulossa 16.2.2013) –näyttelyiden kanssa ihmiskehon ihmeellisyyksiä esittelevän kokonaisuuden.

Planetaarion ohjelmistossa jatkaa edelleen kaksi tähtitiedeaiheista elokuvaa: Löytöretki avaruuteen ja Tie tähtiin. Kaikki elokuvat ovat kestoltaan noin puolen tunnin pituisia. Elokuvat on puhuttu suomeksi, mutta ne voi kuunnella kuulokkeiden kautta ruotsin, englannin tai venäjän kielellä. Lisätietoja elokuvista ja niiden esitysajat löytyvät Heurekan verkkosivuilta www.heureka.fi.

 

Lisätietoja:
Teatteripäällikkö Kai Santavuori, puh. 040 901 5345, kai.santavuori@heureka.fi

tai Heurekan verkkosivuilta www.heureka.fi

 

Se on solu! -kuva Heurekan kuvapankissa: http://kuvapankki.info/heureka/cat.php

Se on solu! -elokuvan verkkosivut: http://cell-cell-cell.com/

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs