Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandicin kanta-asiakasohjelmassa ennätykselliset 1,5 miljoonaa jäsentä

Scandic Hotels

Scandicin kanta-asiakasohjelmassa ennätykselliset 1,5 miljoonaa jäsentä

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 16:10
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandicin kanta-asiakasohjelma Scandic Friends on kasvanut hotellialan suurimmaksi ja suosituimmaksi Pohjoismaissa. Ohjelmassa on nyt mukana 1,5 miljoonaa jäsentä.  1,5 miljoonas jäsen saapui eilen Scandicin hotelliin Tukholmassa ja Scandic palkitsi tämän rajapyykin ylittäneen asiakkaan yöpymisellä Scandic To Go -hotellihuoneessa.

Scandicin vuonna 2008 lanseeraama Scandic Friends -kanta-asiakasohjelma on ollut alusta lähtien alan suurin Pohjoismaissa. Ensimmäisen seitsemän vuoden aikana ohjelmaa on kehitetty jatkuvasti, ja tällä hetkellä se tarjoaa merkittäviä etuja ja on ylivoimaisesti hotellialan palkitsevin ja suosituin kanta-asiakasohjelma.

Scandic palkitsi eilen illalla Henrik Adingerin, josta tuli 1,5 miljoonas jäsen. Hotellinjohtaja Malin Åkesson vastaanotti hänet kukkien kera Scandic Kungens Kurva -hotellissa Tukholmassa. Scandic jatkaa tämän merkittävän virstanpylvään ylityksen juhlistamista yhdessä jäsenien ja asiakkaiden kanssa lähes 230 hotellissa Pohjoismaissa, Belgiassa, Puolassa ja Saksassa toukokuun aikana.

“Olin todella yllättynyt. Ensin luulin että se oli vitsi. Matkustan paljon työni vuoksi ja arvostan helppoutta. Ja mielestäni Scandic tarjoaa juuri sitä. Huone on helppo varata ja rahalle saa vastinetta. Itse asiassa Scandic tarjoaa enemmän kuin mitä odottaa. Odotan innolla, että pääsen yöpymään Scandicissa ja käyttämään uutta kanta-asiakaskorttiani," kertoo Henrik Adinger Värnamosta.  

“Joka päivä Scandicin 14 000 työntekijää palvelee asiakkaitamme ensiluokkaisesti. 1,5 miljoonaa kanta-asiakastamme ovat osoitus siitä, että olemme onnistuneet palvelussa. Lisäksi merkittävä osoitus ohjelmamme vahvuudesta on se, että 100 prosenttia Rica Hotelssien kanta-asiakkaista on siirtynyt Scandic Friends -jäseniksi,” sanoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmassa on neljä tasoa: 1st, 2nd, 3rd ja Top floor, jotka perustuvat Scandicissa vuoden aikana vietettyjen öiden määrään. Kaikki jäsenet saavat yöpyessään maksutta päivän iltapäivälehden, alennusta ravintoloista ja Scandic shopeista. Lisäksi jäsenet saavat lomatarjouksia, kutsuja jäsentapahtumiin sekä pisteitä, joita voi käyttää palkintoyöpymisiin. Paikallisesti hotellit tarjoavat myös muita asiakkaille räätälöityjä aktiviteetteja, kuten konsertteja tai jääkiekkolippuja.

Lisätietoja:

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh. +358 40 509 9800, aki.kayhko@scandichotels.com

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049,
kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

Scandic Hotels
Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on Rica hotellien yrityskaupan myötä 230 hotellia. Scandicin 13 000 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen. www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs