Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandicin henkilöstö tuntee yrityksen strategian ja arvot

Scandic Hotels

Scandicin henkilöstö tuntee yrityksen strategian ja arvot

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 10:03
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandic on hoitanut menestyksekkäästi strategian läpiviennin käytäntöön ja noussut strategiatyössä seitsemän onnistujayrityksen joukkoon Vaasan Yliopistossa tehdyssä strategiatutkimuksessa. Tutkimuksessa tutkittiin strategian tunnettuutta ja sen sisäistämisen tasoa yrityksessä. Tutkimukseen osallistui yhteensä 150 yritystä ja 10 000 työntekijää.

Scandic-hotelleissa vietiin tutkimuksen aikana läpi strategista kulttuurimuutosta. Kantavina teemoina toimivat yrityksen missio: ”feeling of being among friends” sekä yrityksen arvot: caring, casual ja creative. Strategisella muutoksella haluttiin kehittää asiakaspalvelukokemusta.

”Scandicille tärkeät teemat tulevat esille selkeästi selkäytimestä kerrottuina tarinoina ja tekoina”, kertoo tutkimuksen tekijä Kissconsulting Oy:n Maarika Maury strategian näkymisestä käytännössä.

Scandicissa muutosta on viety eteenpäin esimiestyön kehittämisen, palvelukoulutusten, palautteen, käytäntöjen ja tarinoiden jakamisen sekä palkitsemisen kautta.

”Asiakkailta saatu myönteinen palaute kertoo, että olemme tehneet oikeita asioita. Henkilöstön sitoutuminen, ylpeys omasta työstä ja työyhteisöstä ovat lisääntyneet”, kertoo Scandic Suomen henkilöstöjohtaja Riikka Mattila.

Tutkimus osoitti, että niissä yrityksissä, joissa strategia on saatu vietyä koko henkilöstön tietoisuuteen, saatiin myös aikaan haluttuja muutoksia. Kun henkilökunta on sisäistänyt yrityksen strategian, se näkyy käytännön tekemisessä ja tuloksissa.

”Muutosprosessin seurauksena asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä taloudelliset tulokset ovat parantuneet. Monimuotoinen tiimimme tekee töitä, luodakseen ainutkertaisia hotellikokemuksia”, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Katso video: https://youtu.be/DCLjDNQ-2Fg


Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 230 hotellia ja lähes 42 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme viihtyminen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina myös ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen.www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs