Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandic Vaasa avattiin ennätysajassa

Scandic Hotels

Scandic Vaasa avattiin ennätysajassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 12:00
Julkaisija: Scandic Hotels

KUTSU MEDIALLE: Scandic Vaasan avajaiset tiistaina 14.6 klo 18.00 alkaen

Scandic vahvisti hotelliverkostoaan Suomessa avaamalla hotellin Vaasaan. Scandic Vaasan avaaminen ja uudelleenbrändays on ollut yksi nopeimmista Suomen Scandicin historiassa. Hotellin virallisia avajaisia vietetään tiistaina 14.6.

Scandic käynnisti Vaasan keskustassa sijaitsevan hotellin toiminnan erittäin nopealla aikataululla, alle kuudessa viikossa. Näin nopea hotellitoiminnan käynnistäminen osoittaa, että Scandicin konseptit ja prosessit toimivat sujuvasti.

”Varauskanavien avaaminen, rekrytoinnit sekä henkilöstön perehdytys ovat sujuneet loistavasti, ja tekemisen meininki on kova. Projekti on onnistunut näin hyvin siksi, että meillä on erittäin osaavaa ja oikealla asenteella varustettua väkeä Scandicissa”, kertoo hotellin avaamisesta vastannut Scandicin aluejohtaja Tiina Jytilä.

Uusi hotelli on saanut paikkakunnalla erittäin hyvän vastaanoton.

”Olen erittäin iloinen siitä, miten lämpimän vastaanoton uusi hotellimme on saanut. Yhteistyö kiinteistönomistajan, vaasalaisten urakoitsijoiden, viranomaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on toiminut erinomaisesti”, kertoo Scandic Vaasan hotellinjohtajana aloittanut Pia Lehtilä. Lehtilä siirtyi Vaasaan Turusta, jossa hän työskenteli kahden Scandic-hotellin hotellipäällikkönä.

Hotelli oli täynnä heti ensimmäisenä yönä, ja kesän varaustilanne näyttää hyvältä. Hotelliin on palkattu 16 uutta työntekijää ja rekrytointeja tullaan tekemään vielä.

”Odotuksemme kesää kohtaan ovat varsin suuret, koska Vaasa on vilkas kesäkaupunki ja Pohjanmaalla on tänä kesänä paljon tapahtumia, kuten Seinäjoen asuntomessut, jotka vetävät yleisöä kauempaakin”, kertoo Lehtilä.

Scandic Vaasassa on 68 huonetta, joista lähes kaikista löytyy oma sauna ja poreamme. Hotellissa on tunnelmallinen ravintola, aulabaari ja kesäterassi sisäpihalla. Hotellin viereen valmistuu 2017 vuoden loppuun mennessä laajennusosa, joka kaksinkertaistaa huonemäärän ja tarjoaa modernit kokous- ja kongressitilat. Laajennuksesta vastaa hotellikiinteistön omistaja Airaksinen Capital Oy.

Tervetuloa Scandic Vaasa -hotellin avajaisiin
Aika: 14.6.2016 klo 18.00–22.00
Paikka:
Scandic Vaasa, Rosteninkatu 6, 65100 Vaasa
Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja:
Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 230 hotellia ja lähes 42 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme viihtyminen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina myös ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen.www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs