Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandic To Go -hotellihuone saapuu kesällä viidelle paikkakunnalle

Scandic Hotels

Scandic To Go -hotellihuone saapuu kesällä viidelle paikkakunnalle

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 10:30
Julkaisija: Scandic Hotels

Konttiin rakennettu Scandic To Go -hotellihuone kiertää ympäri kesäistä Suomea ja vierailee viidellä eri paikkakunnalla. Ainutlaatuinen hotellielämys on mahdollista viettää niin keskellä vilkasta kaupunkia kuin luonnon helmassa, veden äärellä. Scandic To Go on varustettu hotellihuoneen mukavuuksilla ja edustaa sisustukseltaan samaa ilmettä kun Scandicin viimeaikoina uudistetut hotellihuoneet.

Scandic To Go -hotellihuoneesta voi varata kesäksi ainutlaatuisen yöpymisen, kun Scandic avaa tänään kesän kohteet varattaviksi. Scandic To Go saapuu kesällä Tammisaareen, Jämsän Himokselle, Savonlinnaan, Tampereelle ja Turkuun.

Scandic To Go -hotellihuoneen ensimmäinen varattava kohde on juhannuksen aikaan Tammisaaressa meren äärellä, Stallörenin puistossa. Kesäkuun lopulla huone saapuu Jämsän Himokselle Iskelmä Festivaalin aikana. Heinäkuun alussa Scandic To Go rantautuu Saimaan sydämeen Savonlinnan Riihisaareen. Kaupungin keskustan sykkeestä nauttivilla matkailijoilla on mahdollisuus yöpyä heinäkuun puolivälissä Tampereen keskustassa Laukontorilla ja heinä-elokuun vaihteessa Turun keskustan Fortuna-korttelissa. Scandic To Go -yöpymisen voi varata Scandicin nettisivujen kautta.

Scandic To Go:n kohteet kesällä 2015:

”On hienoa, että pystymme tarjoamaan kesämatkailijoille viisi erilaista kohdetta, joissa he voivat yöpyä nauttien kaikilla mukavuuksilla varustetusta Scandic To Go -hotellihuoneesta. Toivomme, että matkailijat iloitsevat uudenlaisesta ja inspiroivasta hotellikokemuksesta. Toteutamme myös yleisön toiveen ja tuomme hotellihuoneen Savonlinnaan, joka oli tämän kesän toivotuin kohde”, kertoo Scandicin toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic To Go

Scandic To Go on 18 m² kokoinen konttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka mahdollistaa tasokkaan hotelliasumisen lähes missä tahansa. Huone on sisustettu inspiroivalla tyylillä, Scandicin hiljattain uudistettujen hotellihuoneiden mukaisesti. Huone sisältää hotellihuoneen mukavuudet, kuten kaksi 90 cm vuodetta, vuodesohvan, oleskelualueen, TV:n, langattoman internet-yhteyden, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen FACE Stockholm -tuotteilla. Lisäksi hotellihuoneen edessä on terassi, jossa voi seurata kaupungin menoa ja maisemia sekä nauttia aamiaisen. Varustukseen kuuluu myös kaksi polkupyörää, joilla voi tehdä retkiä lähiympäristöön. Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Scandic To Go edustaa uutta Scandicia. Scandic on viime vuosina panostanut merkittävästi hotellien ja palveluiden kehittämiseen palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Lukuisia hotelleja niin Suomessa kuin maailmalla on uudistettu vastaamaan nykypäivän matkustajien vaatimuksiin.

Yöpyminen Scandic To Go -hotellihuoneessa maksaa 290 euroa/yö sisältäen aamiaisen.

Lisätietoa ja varattavat kohteet osoitteessa www.scandichotels.fi/togo

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 509 98 00, aki.kayhko@scandichotels.com

Liitetiedostot

About Scandic Hotels
Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014). www.scandichotels.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs