Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandic To Go -hotellihuone saapuu juhannukseksi Tammisaareen

Scandic Hotels

Scandic To Go -hotellihuone saapuu juhannukseksi Tammisaareen

Kutsu.
Julkaistu: 12.06.2015 klo 11:00
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandic To Go -hotellihuone saapuu Tammisaareen ensi viikolla. Huone on avoinna yleisölle tiistaina 16.6. klo 11-13, jolloin huoneeseen ja sen sisustukseen on mahdollista tulla tutustumaan. Tervetuloa!

Scandic To Go -hotellihuone sijaitsee Tammisaaressa meren äärellä, Stallörenin puistossa. Osoite: Rantapuistikko 2, 10600 Tammisaari.

Konttiin rakennettu Scandic To Go -hotellihuone kiertää ympäri kesäistä Suomea ja vierailee viidellä eri paikkakunnalla. Ainutlaatuinen hotellielämys on mahdollista viettää niin keskellä vilkasta kaupunkia kuin luonnon helmassa, veden äärellä. Scandic To Go on varustettu hotellihuoneen mukavuuksilla ja edustaa sisustukseltaan samaa ilmettä kun Scandicin viimeaikoina uudistetut hotellihuoneet.

Scandic To Go:n kohteet kesällä 2015:

Scandic To Go

Scandic To Go on 18 m² kokoinen konttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka mahdollistaa tasokkaan hotelliasumisen lähes missä tahansa. Huone on sisustettu inspiroivalla tyylillä, Scandicin hiljattain uudistettujen hotellihuoneiden mukaisesti. Huone sisältää hotellihuoneen mukavuudet, kuten kaksi 90 cm vuodetta, vuodesohvan, oleskelualueen, TV:n, langattoman internet-yhteyden, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen FACE Stockholm -tuotteilla. Lisäksi hotellihuoneen edessä on terassi, jossa voi seurata kaupungin menoa ja maisemia sekä nauttia aamiaisen. Varustukseen kuuluu myös kaksi polkupyörää, joilla voi tehdä retkiä lähiympäristöön. Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Scandic To Go edustaa uutta Scandicia. Scandic on viime vuosina panostanut merkittävästi hotellien ja palveluiden kehittämiseen palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Lukuisia hotelleja niin Suomessa kuin maailmalla on uudistettu vastaamaan nykypäivän matkustajien vaatimuksiin.

Yöpyminen Scandic To Go -hotellihuoneessa maksaa 290 euroa/yö sisältäen aamiaisen.

Lisätietoa ja varattavat kohteet osoitteessa www.scandichotels.fi/togo

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 509 98 00, aki.kayhko@scandichotels.com

Liitetiedostot

Scandic Hotels
Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on Rica hotellien yrityskaupan myötä 230 hotellia. Scandicin 13 000 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen. www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs