Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandic on Wisdom Stockholm -kongressin yhteistyökumppani

Scandic Hotels

Scandic on Wisdom Stockholm -kongressin yhteistyökumppani

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 09:20
Julkaisija: Scandic Hotels

Tukholmassa järjestetään lokakuun 6.-7. päivä ainutlaatuinen Wisdom Stockholm -kongressi, jossa syvempi tietoisuus ja myötätunto kohtaavat digitaalisen ajan johtajuuden ja yrittäjyyden. Yhteistyökumppanuus on osa Scandicin aktiivista työhyvinvoinnin kehittämistyötä.

Kongressi kokoaa yhteen yritysten ja organisaatioiden edustajia, jotka eri tavoin työskentelevät kestävän työelämän edistämiseksi. Tapahtuma yhdistää globaalin yrittäjyyden ja digitaaliset innovaatiot, jotka tukevat tietoisempaa ja humaanimpaa työelämää. Tänä vuonna Scandic on yksi kongressin pääyhteistyökumppaneista.

”Me haluamme Scandicilla pitää huolta työntekijöistämme ja seuraamme jatkuvasti kestävän työelämän uusimpia tuulia. Pyrimme tukemaan henkilöstöämme niin, että vapautamme luovaa energiaa, lisäämme motivaatiota ja samalla parannamme tehokkuutta ja viihtyvyyttä työssä,” sanoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Nykyään ei ole harvinaista, että arvostetut yritysjohtajat meditoivat ja hyödyntävät tietoista läsnäoloa työssään. Se, mikä joitain vuosia sitten ajateltiin olevan ohimenevä trendi, on nyt tärkeä menestystekijä monille yritysjohtajille. Useiden tutkimusten mukaan meditoinnilla ja tietoisella läsnäololla on huomattu olevan positiivinen vaikutus työelämään.

Kongressin tavoitteena on näyttää esimerkkiä ja tuoda esiin menestystarinoita, luoda verkostoja alan huippunimien ja innovaattoreiden kanssa sekä inspiroida ja tukea uusia projekteja. Kansainvälisten puhujien joukossa on muun muassa elokuvaohjaaja Kay Pollak, bisnesenkeli ja Google Venturesin General Partner Peter Read sekä koomikko ja tv-persoona Ruby Wax. Puheenvuorojen lisäksi kongressissa on työpajoja, joissa on mahdollista keskustella ja kehittää omia ideoita.

Lisätietoja kongressista http://wisdomstockholm.com/

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

About Scandic Hotels
Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014). www.scandichotels.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs