Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Särkänniemi lisää ohjelmatarjontaa

Särkänniemen Elämyspuisto

Särkänniemi lisää ohjelmatarjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2011 klo 10:15
Julkaisija: Särkänniemen Elämyspuisto

Kesäkaudella 2011 Särkänniemi panostaa entistä enemmän asiakkaiden toivomaan ohjelmatoimintaan. Kesäkausi alkaa vappuna, ja 1.5. järjestään koko perheen vapputapahtuma. Kesän uutuus on Musiikkiteatteri Palatsin kanssa toteutettava Peter Pan – show, jota esitetään juhannuksesta alkaen. Myös MTV3:n Pitkä kuuma kesä – ohjelma jatkuu. Muita uutuuksia ovat Mustat Aukot –planetaario-ohjelma, kyyttölehmät Lasten Eläintarhalla sekä Tanganjikajärven paludaarioallas Akvaariolla. Juhannuksesta alkaen huvitteluaikaa on entistä enemmän, sillä Elämyspuisto on avoinna päivittäin klo 10-20 elokuun puoliväliin saakka.

Kesällä 2011 Särkänniemen Elämyspuisto on kehittänyt erityisesti ohjelmatarjontaa. ”Ensi kesänä haluamme tarjota vieraillemme entistä kokonaisvaltaisemman elämyksen” toteaa Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä. ”Ohjelmien seuraaminen alueella sisältyy lipun hintaan, joten monipuolisuutemme puistona korostuu entisestään” sanoo Seppälä. Tapahtumista ensimmäinen järjestetään vappupäivänä, jolloin koko perheen vapputapahtuman tähtinä ovat mm. Ipanapa-orkesteri, liikennepoliisit Maltti ja Valtti sekä Peppi hevosineen. Lisäksi valitaan Pirkanmaan vapputaituri.

Kesän uutuus Elämyspuistossa on vauhdikas Peter Pan- show. Peter Pan ystävineen seikkailee Särkänniemessä tiistaista lauantaihin juhannuksesta elokuun puoliväliin saakka. Tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin kanssa toteutettavan produktion pääosissa nähdään monista musikaaleista ja televisiosta tuttu Saija-Reetta Kotirinta (Leena) sekä Palatsiteatterin tähdet Kimmo Blom (Peter Pan) ja Jukka Mänty-Sorvari (Kapteeni Koukku). Elämyspuistossa jatkaa myös MTV3:n Pitkä kuuma kesä –ohjelma, jota kuvataan Särkänniemessä 22.5.–24.7. joka sunnuntai. Ohjelman uusina juontajina nähdään Susanna Laine ja Mikael Konttinen, musiikkia tarjoilee Lenni-Kalle Taipaleen yhtye yhdessä vierailevien artistien kanssa.

Särkänniemen vahvuus on monipuolisuus

Asiakkaiden arvostama monipuolisuus näkyy myös kesän uutuuksissa. Delfinaarion pullokuonoviisikko on talven aikana harjoitellut uusia tehtäviä. Planetaariossa kesän uutuusohjelma on nimeltään ”Mustat Aukot”. Tämän digitaalisen elokuvan on tuottanut Clark Planetarium (Salt Lake City, Utah, USA) ja se sisältää uusimpia kolmiulotteisia tehosteita aiheesta. Akvaarion uusi allas esittelee afrikkalaisen Tanganjikajärven elämää. Tanganjikajärvi on yksi maailman suurimmista ja lajistoltaan ainutlaatuinen.

Lasten Eläintarhalla voi tutustua maatiaiseläimiin. Maatiaiseläimet ovat alkuperäisiä suomalaisia rotuja, joita ei ole jalostettu. Tuttavuutta voi tehdä kainuunharmas-lampaiden ja kyyttölehmien kanssa. Kyytönmaidosta valmistetut tuotteet ovat kulinaristien suosiossa, ja ensi kesänä niitä on myynnissä Näsinneulan aulassa sijaitsevassa lähiruokapuodissa. Myynnissä on myös kyytönmaidosta tehtyä jäätelöä.

Tavoitteena entistä ympäristöystävällisempi toiminta ja tuotteet

Särkänniemi etsii jatkuvasti uusia tapoja entistä ympäristöystävällisempään toimintaan ja tuotteisiin. Tampereen Sähkölaitoksen kanssa tehdyn sopimuksen myötä Särkänniemessä käytetään Tammerkosken vesivoimalla tuotettua vihreää lähisähköä. Särkänniemen nokkaan on myös noussut Tampereen Sähkölaitoksen toimittama 18-metrinen tuulimylly. 3,5 kW voimalalla tuotetaan sähköä Regatta-laitteen tarpeisiin. ”Tuulimylly on hyvä maamerkki ympäristötyöstämme, ja samalla viestittää Särkänniemen ja Tampereen Sähkölaitoksen työstä vihreämmän huomisen puolesta” toteaa toimitusjohtaja Seppälä. Särkänniemi on hakenut myös Joutsenmerkkiä ravintolatoiminnalleen.

Nopeammin laitteisiin Quick Passilla

Laitteista autorata on muuttunut Audi Racing –radaksi saaden täysin uuden ilmeen. Uusin tulokas 35 huvilaitteen joukossa on viime kesänä valmistunut MotoGee. Laitteisiin pääsee ensi kesänä nopeammin uudella Quick Passilla. Ennakkoon Elämys- tai Ipana-avaimen ostanut asiakas saa mahdollisuuden varata Särkänniemen Nettipuodista ilmaiseksi kolme kappaletta Quick Passeja. Passilla pääsee tiettynä kellonaikana erillisen Quick Pass –jonon kautta nopeammin tiettyihin laitteisiin ja Delfinaarioon. Quick Passeja voi myös ostaa paikan päältä Särkänniemestä tai Särkänniemen Nettipuodista. Särkänniemen lippuja saa ennakkoon Särkänniemen Nettipuodista, kaikista Suomen Siwoista sekä pirkanmaalaisista majoitusyrityksistä. Ennakkoon ostetut liput ovat 2 euroa edullisempia.

Lisätiedot:

Miikka Seppälä, toimitusjohtaja, p. 0207 130 201, miikka.seppala@sarkanniemi.fi

Tiina Mörttinen, johtaja (myynti-, markkinointi ja viestintä), p. 0207 130 211, tiina.morttinen@sarkanniemi.fi

Kuvapankkitunnukset: markkinointisuunnittelija Taru Halme, taru.halme@sarkanniemi.fi

Lisätiedot Särkänniemen Elämyspuistosta ja yrityksestä www.sarkanniemi.fi

Liitetiedostot

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu osakeyhtiö. Särkänniemen Elämyspuisto muodostuu Tampereen Särkänniemi Oy:n kuudesta nähtävyyskohteesta sekä Tampereen kaupungin hallinnoimasta Sara Hildénin taidemuseosta. Lisätiedot Särkänniemen Elämyspuistosta ja yrityksestä www.sarkanniemi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs