Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Särkänniemen liput voi ostaa tänä kesänä Siwasta

Särkänniemen Elämyspuisto

Särkänniemen liput voi ostaa tänä kesänä Siwasta

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2011 klo 11:25
Julkaisija: Särkänniemen Elämyspuisto

Särkänniemen Elämyspuiston avainrannekkeet tulevat 28.4.2011 alkaen myyntiin kaikkiin Siwoihin. Ennakkoon ostettu lippu on 2 euroa paikan päältä Särkänniemestä ostettua edullisempi. Ennakko-ostajalle on myös luvassa ainutlaatuinen lisäetu, Quick Pass.

Kesäkaudella 2011 jokaisesta yli 500 Siwasta voi ostaa ennakkoon Särkänniemen suosituimpia lipputuotteita, Elämys- ja Ipana-avaimia. Ennakkoon ostetulla avaimella voi kävellä jonottamatta sisälle Särkänniemen portista. Avaimella pääsee huvittelemaan kaikissa Särkänniemen kohteissa sekä pituuden puolesta sallituissa huvilaitteissa.

Ennakkoon Elämys- tai Ipana-avaimen ostanut asiakas saa lisäksi mahdollisuuden varata Särkänniemen Nettipuodista ilmaiseksi kolme kappaletta Quick Passeja. Passilla pääsee tiettynä kellonaikana erillisen Quick Pass –jonon kautta nopeammin tiettyihin laitteisiin ja Delfinaarioon.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa liput helposti ennakkoon, jotta päivä alkaisi mahdollisimman mukavasti. Siwoja löytyy kattavasti kautta koko Suomen, myös pienemmiltä paikkakunnilta. Myös Siwojen pitkät aukioloajat helpottavat avaimen ostamista ennakkoon”, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä toteaa.

”Suomen Lähikaupan myymälät tarjoavat perinteisten ruokakaupan tuotteiden lisäksi asiakkaille merkityksellisiä ja arkea helpottavia palveluja. Yhtenä Suomen merkittävimpänä matkailukohteena Särkänniemi on meille erittäin hyvä kumppani. Osana yhteistyötä Siwa parkkeeraa heinäkuussa kauppa-autonsa Särkänniemeen palvelemaan Elämyspuiston kesäkävijöitä 30 juhlavuotensa kunniaksi”, Suomen Lähikaupan palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Toivonen sanoo.

Siwojen lisäksi Särkänniemen lipputuotteita voi ostaa ennakkoon pirkanmaalaisista majoitusyrityksistä sekä Särkänniemen omasta Nettipuodista.

 

Lisätiedot:

Miikka Seppälä, toimitusjohtaja, Tampereen Särkänniemi Oy, p. 0207 130 201, miikka.seppala@sarkanniemi.fi

Petri Toivonen, palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja, Suomen Lähikauppa Oy, p. 020 700 3142, petri.toivonen@lahikauppa.fi

 

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu osakeyhtiö. Särkänniemen Elämyspuisto muodostuu Tampereen Särkänniemi Oy:n kuudesta nähtävyyskohteesta sekä Tampereen kaupungin hallinnoimasta Sara Hildénin taidemuseosta. Lisätiedot Särkänniemen Elämyspuistosta ja yrityksestä www.sarkanniemi.fi

 

Suomen Lähikauppa Oy on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakauppayritys, jolla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on noin 700, henkilöstöä 5 600 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto vuonna 2010 oli noin 1,1 miljardia euroa. Suomen Lähikaupan suurin omistaja on IK Investment Partners.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs