Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » SAMK ja Satakuntaliitto käynnistävät Satakunnan matkailun kuntafoorumin

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK ja Satakuntaliitto käynnistävät Satakunnan matkailun kuntafoorumin

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 10:30
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Matkailun kuntafoorumi on saanut vauhtia kuntien ja elinkeinon pyynnöstä tiivistää yhteistyötä sekä Satakunnan kuntien että kuntien ja matkailuyrittäjien välillä.

Säännöllisesti kokoontuvan foorumin tarkoituksena on lisätä tiedotusta ja vuoropuhelua matkailun kehittämiseksi kunnissa sekä pohtia yhteisiä toimintamalleja. 

Kuntafoorumin ensimmäinen tilaisuus järjestetään to 18.2.2016 klo 12-16 Nakkilassa, Villilän Kartanossa. Mukana ovat mm. kuntien edustajat Merikarvialta, Eurajoelta, Eurasta, Ulvilasta ja Karvialta. Ajatuksia yrittäjien ja kuntien yhteistyöhön matkailun kehittämiseksi tilaisuudessa tuovat Satakunnan matkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja Terja Wahlberg ja Korsuretket Oy:n Sanni Luomahaara.

 

Lisätietoja ja ohjelma: 

samk.fi/tapahtumat, sekä

Sanna-Mari Renfors
Matkailuliiketoiminnan tutkimusryhmän vetäjä, SAMK
sanna-mari.renfors(a)samk.fi
044 710 3821

 

Foorumin järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulun Maaseutumatkailun koordinointihanke yhdessä Satakuntaliiton kanssa.

Lisää ajatuksia matkailun kehittämiseksi Satakunnan kunnissa voi lukea Kuntien asiantuntijat – Kumula ry:n jäsenlehdestä (s. 4-6).

 

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs