Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Saimaa Blues pääsiäisenä Mikkelissä -keikkoja ravintoloissa ja vankilassa, työpajoja, jamit, keilakisa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Saimaa Blues pääsiäisenä Mikkelissä -keikkoja ravintoloissa ja vankilassa, työpajoja, jamit, keilakisa

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2012 klo 16:34
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Saimaa Blues pääsiäisenä Mikkelissä

-keikkoja ravintoloissa ja vankilassa, työpajoja, jamit, keilakisa

 

Rytmimusiikin ystäviä hemmoteltiin ensimmäistä kertaa viime pääsiäisenä Mikkelissä. Onnistuneen vastaanoton saanut Saimaa Blues –festivaali järjestetään myös tulevana pääsiäisenä. Sinisiä säveliä kuullaan Saimaan länsirannalla jälleen neljän päivän ajan. Ajankohta on 28.-31.3.2013.

–Tapahtumasta on tarkoitus tehdä pääsiäisperinne joka tarjoaa herkkuja roots-musiikin ystäville, kertoo Saimaa Blues –festivaalin promoottori Make Järvinen. Tapahtuma on saanut myös arvovaltaisen suojelijan. Eräs maamme pitkäaikaisemmista ministereistä, Bluesministeri Esa Kuloniemi on lupautunut Saimaa Blues -festivaalin suojelijaksi.

Festivaalin päätapahtumapaikat ovat legendaarinen Pub Päämaja ja Naisvuoritalo, joka tunnetaan yhtenä itäisen Suomen parhaista livekeikkapaikoista. Festivaalin tapahtumia viedään myös hieman epätavallisempiin ympäristöihin. – Haluamme viedä musiikkia myös heille, jotka eivät muutoin konsertteihin pääse, Järvinen kertoo. Edellisellä kerralla järjestimme konsertin Mikkelin keskussairaalassa ja nyt bluesia viedään Mikkelin vankilaan. Jailhouse Blues –konsertissa esiintyy Ismo Haavisto ja Andres Roots duo.

Saimaa Blues -festivaalin ohjelmassa on myös oheistapahtumia. Suunnitteilla on mm. Blues&Bowling –tapahtuma johon kutsutaan rytmimusiikin toimijoita eri puolelta Suomea kisaamaan roots-porukan keilailumestaruuksista. Tapahtuman haaste lähtee loppuvuonna niin tapahtuma- ja festivaalijärjestäjille kuin järjestöille. Soitintyöpajan teemana ensi pääsiäisenä on slide-kitara. Työpajan vetäjä virolainen Andres Roots on eräs Euroopan kovimmista slidekitaristeista.

Seuraavan Saimaa Blues –festivaalin uutuutena on myös SB-ennakkoklubi, joka järjestetään Helsingissä helmikuussa. Rytmimusiikin ystäville on myös tarjolla yhteiskuljetus 30.-31.3.13 reitillä Helsinki – Järvenpää – Lahti –Mikkeli. Festivaalin pääsyliput ja majoituspaketit tulevat myyntiin joulukuun alussa.

Saimaa Blues 2013 –festivaalin esiintyjiksi ovat varmistuneet Marjo Leinonen Huff ´n´ Puff, Honey B. duo (feat. Esa Kuloniemi), Kapa Montonen Bluesment Brothers, Maisteri T ja Lihan Tie, Ismo Haavisto ja Andres Roots Band. Festivaali päättyy sunnuntaina 31.3. järjestettäviin Muikkujameihin. Esiintyjälista ja ohjelma täydentyvät vuoden loppuun mennessä.

Saimaa Blues -festivaalin pääjärjestäjät ovat Naisvuoritalo, Pub Päämaja, Event Production Finland Oy ja Mikkelin ammattikorkeakoulu.

 

 

 

Lisätietoja Saimaa Blues –festivaalista:

Promoottori Make Järvinen, puh. 0440 200 175, make.jarvinen1@suomi24.fi

Tuottaja Olli Järvenkylä, puh. 050 5898985,  olli@kesakatu.com

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs