Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Ryhmä kiinalaisia matkailualan myyntiagentteja vierailee Mikkelin seudulla

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Ryhmä kiinalaisia matkailualan myyntiagentteja vierailee Mikkelin seudulla

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2016 klo 10:38
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

13 henkilön ryhmä Visit Finland- ja Finnair Stopover -matkailutuotteiden myyntiagentteja Hongkongista vierailee Mikkelin seudulla 26.-27.8. Median edustajilla on mahdollisuus haastatella vierailijoita Tertin kartanossa lauantaina 27.8. klo 11-13.30.

Vierailijat tutustuvat viikonlopun aikana Saimaan alueeseen liitteenä olevan ohjelman mukaisesti. Alueelta on tuotteistettu yli kymmenen erilaista matkailualan tuotetta, jotka palvelevat aasialaisia matkailijoita heidän pysähtyessään Suomeen muutamiksi päiviksi.

VisitMikkelin kautta on Mikkelin seudulla vieraillut kesän aikana kaikkiaan 27 eri ryhmää, joihin on kuulunut sekä matkanjärjestäjiä että ulkomaisen median edustajia. Kiinnostus alueen matkailutarjontaa kohtaan on edelleen suurta.

Vierailijoita on seudulle tullut mm. Shanghaista, Pekingistä, Hongkongista, Saksasta, Pietarista ja Moskovasta, Espanjasta, Hollannista, USA, Englannista, Koreasta, Japanista, Puolasta sekä Pohjoismaista. Seuraava kiinalaisten matkanjärjestäjien ryhmä saapuu alueelle tiistaina 6.9.

Lisätiedot:

Pirjo Manninen, markkinointipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 5004, pirjo.manninen@mikseimikkeli.fi

Liitetiedostot

VisitSaimaa & MikkeliRegion 2015-2016 -hankkeen tavoitteena on kokonaisvaltaisen matkailun kehittämistyö. Tavoitteena on että, vuoteen 2020 mennessä Etelä-Savo ja Saimaan alueen tunnettuus vetovoimaisena matkailualueena sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla on kasvanut merkittävästi. Kansainvälisten matkailijoiden määrä ja matkailutulo kasvaa valituilta markkina-alueilta tasaisesti ja ympärivuotista matkailua kehitetään pitkäjänteisesti kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Hanketta rahoittaa Euroopan unionin aluekehitysrahasto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liikeidean arvioinnista alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs