Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Ruotsalaiset aika-ajon kärjessä – Seliöllä teknisiä vaikeuksia

Peurunka

Ruotsalaiset aika-ajon kärjessä – Seliöllä teknisiä vaikeuksia

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2016 klo 21:00
Julkaisija: Peurunka

Suomen ensimmäisen moottoriveneiden F2-luokan MM-osakilpailun aika-ajot on ajettu Laukaan Peurungassa. Aika-ajon kärkipaikat menivät ruotsalaisille, kun Erik Edin oli nopein ja toiseksi tykitti hallitseva maailmanmestari Pierre Lundin. Kolmanneksi kiiti Saksan Stefan Hagin.

Suomalaisen veneurheilun kärkinimi, Mad-Croc Baba Racing Teamin Sami Seliö, joutui valitettavasti pettymään. Seliö ajoi loistavasti aina aika-ajon viimeiseen osioon asti, mutta tekniset ongelmat varjostivat viimeistä osiota.

- Olen ajanut koko viikonlopun ajan hyviä aikoja, mutta sitten tärkeässä paikassa tuli teknisiä ongelmia. Harmittaa kyllä todella paljon. Olisin mielelläni kellottanut kunnon ajan ja katsonut, mihin se riittää. Veneen safety mode meni jostain syystä päälle, minkä seurauksena en saanut yhtään kunnollista kierrosaikaa, pettynyt Seliö kertoi.

Normaalisti F1-luokassa ajavan Seliön aika-ajon sijoitus oli yhdeksäs. Toinen suomalainen, Harri Lehti, ajoi 23:nneksi, joten hän ei selviytynyt huomiseen Grand Prix`hin, jossa on mukana kaksikymmentä parasta.

F2 MM-sarjan avausosakilpailun voittaja ratkeaa huomenna sunnuntaina Peurunka F2 GP:ssä, joka käynnistyy kello 16.00.

Lisäksi nuoret taistelevat sunnuntaina GT-luokkien toisen SM-osakilpailun voitosta, ja yleisö pääsee nauttimaan runsaasta oheisohjelmasta.

 

Tulokset: http://f2worldchamp.com/results/peurunka
Kotisivut: www.f2finland.fi
Facebook: https://www.facebook.com/F2-World-Championship-Peurunka-181988338812171/
MM-sarjan kotisivut: http://f2worldchamp.com/
GT-luokkien tulokset: http://www.spv.fi/tulokset-2016
Peurunka F2 ohjelma ja aikataulu: http://f2finland.fi/?page_id=42

 

Liitteenä julkaisuvapaita kuvia. Kuvaajakrediitti: Chris Davies

 

Lisätietoja:

Milla Sohlström, F2 World Championship Peurungan kilpailunjohtaja: 040 705 1706, milla.sohlstrom@f2finland.fi

Anni Raunio, F2 World Championship Peurungan mediavastaava: 0400 129 223, anni.raunio@spv.fi

Liitetiedostot

Kansainvälinen moottoriveneliitto U.I.M. (Union Internationale Motonautique) on myöntänyt Suomelle järjestettäväksi historian ensimmäisen Formula 2 ratamoottoriveneiden maailmanmestaruusosakilpailun kaudella 2016. Kilpailu ajetaan Peurungassa.

Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2015 konserni teki 20 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs