Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Restonomiopiskelijat kisaavat Lahdessa 11. - 12.4.2013

Lahden ammattikorkeakoulu

Restonomiopiskelijat kisaavat Lahdessa 11. - 12.4.2013

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2013 klo 15:19
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Kansalliset restonomiopiskelijoiden tietotaitokilpailut RESTO-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Lahdessa 11. - 12.4.2013. Järjestäjänä toimii Lahden ammattikorkeakoulun Matkailun ala.

Kilpailujen yhteydessä järjestetään myös matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettajien kollegatreffit. Tapahtumapaikkana toimii Oppimiskeskus Fellmannia (Kirkkokatu 27) ja tapahtuman toteutuksesta vastaa Lahden ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat opettajiensa johdolla. Tapahtumassa on mukana myös useita paikallisia yhteistyökumppaneita.

13 opiskelijajoukkuetta ympäri Suomea mukana

Tämän vuoden RESTO 2013 -tietotaitokilpailuissa yhteensä 13 opiskelijajoukkuetta ammattikorkeakouluista Rovaniemeltä Turkuun kilpailee neljän hengen joukkueissa toisiaan vastaan. Kilpailutehtäviä on yhteensä neljä ja ne on laadittu tiiviissä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Tehtävät sisältävät monipuolisesti eri palveluliiketoiminnan kehittämisen osa-alueita ja parhaiten tehtävissä menestyneet joukkueet palkitaan päätösgaalassa perjantaina.

RESTO-tietotaitokilpailut ovat kiertäneet ammattikorkeakouluja jo vuodesta 2002 alkaen ja niiden tarkoituksena on ollut alusta asti tehdä restonomikoulutusta ja -nimikettä tutuksi sekä edistää matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettajien verkostoitumista.

Lahden ammattikorkeakoulun Matkailun ala kouluttaa restonomeja matkailun sekä hotelli- ja ravintola-ala koulutusohjelmissa, ja sen pääkampuksena toimii Oppimiskeskus Fellmannia.

Kilpailutapahtumat sijoittuvat pääasiassa Fellmanniaan. Oerjantaina 12.4. klo 14.45-16.30 kilpailijat esittelevät yhden tehtävän tuotoksia kauppakeskus Triossa.

Tarkemmat aikataulut ja lisätiedot löydettävissä osoitteesta www.resto.fi  

Lisätiedot

Lehtori Timo Lemettinen
Puh. 044 7080873
timo.lemettinen@lamk.fi

Projektipäällikkö Anniina Sjöholm (opiskelija)
Puh. 040 841 2012
anniina.sjoholm@student.lamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs