Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » RESTO-tietotaitokilpailu huipentui Savonia-ammattikorkeakoulun voittoon

Lahden ammattikorkeakoulu

RESTO-tietotaitokilpailu huipentui Savonia-ammattikorkeakoulun voittoon

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2013 klo 15:57
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun järjestämässä kilpailussa kolmen kilpailutehtävän parhaimman yhteenlasketun pistemäärän voittanut joukkue palkittiin. Kilpailun voittajaksi selviytyneellä Savonia-ammattikorkeakoulun joukkueella pistemäärä oli 77. Maksimipistemäärä kilpailussa on 90.

Toiseksi sijoittui HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun RESTO-joukkue ja kolmanneksi Kajaanin ammattikorkeakoulun RESTO-joukkue. Parhaiten nettimarkkinointiin liittyvässä ennakkotehtävässä suoriutui Jyväskylän ammattikorkeakoulun joukkue.

RESTO-kisaan saapui joukkueita ympäri Suomen yhteensä kolmetoista aina Rovaniemeltä ja Turusta saakka. Perjantaina 12.4. opiskelijat esittelivät kilpailun tuotoksia kauppakeskus Triossa. Yhteensä 13 uudelle aktiviteetille saatiin palautetta yli 300 lahtelaiselta.

RESTO-tietotaitokilpailut ovat kiertäneet ammattikorkeakouluja jo vuodesta 2002 alkaen ja niiden tarkoituksena on alusta asti ollut tehdä restonomikoulutusta ja -nimikettä tutuksi, sekä edistää matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettajien verkostoitumista.

Lahden ammattikorkeakoulun Matkailun ala kouluttaa restonomeja matkailualan lisäksi hotelli- ja ravintola-alalle ja sen pääkampuksena toimii Oppimiskeskus Fellmannia. RESTO-kilpailut järjestettiin Lahdessa nyt ensimmäistä kertaa.

Vuoden 2014 kilpailut järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.


Yhteystiedot

Lehtori Timo Lemettinen
Puh. 044 7080873
timo.lemettinen@lamk.fi

Projektipäällikkö Anniina Sjöholm
Puh. 040 841 2012
anniina.sjoholm@student.lamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs