Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » RESTO 2016 –tietotaitokilpailu, 43 yritystä, 100 SeAMKilaista

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

RESTO 2016 –tietotaitokilpailu, 43 yritystä, 100 SeAMKilaista

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2016 klo 14:49
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

17.- 18.3.2016 Seinäjoen ammattikorkeakoululla järjestettävät RESTO-tietotaitokilpailut koostuvat tulevien restonomien joukkueittain käytävästä kilpailusta, matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan opettajien kollegatreffeistä sekä tapahtuman päättävästä iltagaalasta. Oheistapahtumana järjestetään myös minimessut.

Kilpailun teemana on Syrämmellinen Lakeus, jossa korostetaan yrittäjyyttä, ruuan ravitsemuksellisuutta, ekologisuutta ja eteläpohjalaista positiivista uhoa.

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat SeAMKin restonomiopiskelijat usealta vuosikurssilta. Eri osa-alueiden järjestelyihin osallistuu yhteensä noin 80 opiskelijaa ja 15 opettajaa.

 Projektin ydintiimin opiskelijat ovat keränneet tämän vuotiselle kilpailutapahtumalle kaiken kaikkiaan 43 yhteistyökumppania, joista noin puolet on eteläpohjalaisia pk-yrityksiä. Seinäjokelaisia yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Hotelli-Ravintola Alma, INTO Seinäjoki ja Pirjon Pakari. Noin kymmenkunta yritystä on myös mukana kilpailupäivien aikana Framilla järjestettävillä minimessuilla.

Tietotaitokilpailun kirjallisten tehtävien toimeksiantajina toimivat kolme pääsponsoria. Kisaan osallistuu joukkueita yhdeksästä restonomikoulutusta järjestävästä ammattikorkeakoulusta ja kollegoita 10 ammattikorkeakoulusta.

Kilpailuun osallistuville restonomiopiskelijoille järjestetään iltatapahtumana opiskelijatreffit. Tarkoituksena on edistää restonomiksi opiskelevien yhteistyötä rennolla ja hauskalla tavalla ja yhteisellä tekemisellä ”rennois pirois”.

Opettajien verkostoitumista ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa edistetään kollegojen ilta- ja päivätreffeillä käytävillä yritysvierailuilla Kyrö Distillery Companyssa ja Aalto-keskuksessa sekä Juurella-ravintolassa. Kilpailutehtävien suoritusten aikana kollegoilla on mahdollisuus osallistua vierailevien yritysten asiantuntijaluennoille.

Kaksipäiväinen kilpailutapahtuma huipentuu iltagaalaan Hotel Sorsanpesällä. Gaalassa palkitaan kolme parasta joukkuetta, luovutetaan järjestäjänvaltuudet seuraavalle ammattikorkeakoululle sekä nautitaan viiden ruokalajin menusta ja viihdyttävästä ohjelmasta.

Tiedotustilaisuus pidetään perjantaina 18.3. klo 13 osoitteessa SeAMK, Frami F, 314 (3. kerros), Kampusranta 11, Seinäjoki.

 

Tervetuloa!

Reeta Vesalainen

Projektipäällikkö

040 830 4206

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs