Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Restel ja O´Learys allekirjoittivat Suomen markkinat kattavan yhteistyösopimuksen

Restel Oy

Restel ja O´Learys allekirjoittivat Suomen markkinat kattavan yhteistyösopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2014 klo 11:00
Julkaisija: Restel Oy

Suomen johtava hotelli- ja ravintolakonserni Restel on solminut yhteistyösopimuksen Ruotsin suurimman casual dining -ruokaravintolaketju O’Learysin kanssa. Yhteistyö Restelin kanssa laajentaa jo olemassa olevaa O´Learys-ravintolaverkostoa.

Restel suunnittelee sijoittavansa O´Learys-ravintoloita hyville liikepaikoille kauppakeskuksiin, hotellien yhteyteen tai yksittäisille liikepaikoille eri puolille Suomea.

”Yhteistyö vahvan, vakaan ja asiantuntevan Restelin kanssa mahdollistaa sen, että O’Learys voi keskittyä yhä vahvemmin laajentumiseensa Suomen markkinoilla. 47 hotellia ja 240 ravintolaa operoivalla Restelillä on voimaa, kokemusta ja toimiva organisaatio, mikä tekee siitä täydellisen yhteistyökumppanin”, sanoo Wilhelm Vintilescu, O’Learys Trademarkin toimitusjohtaja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimukseemme O´Learysin kanssa. O´Learys on kiinnostava konsepti, jolla on hyvä maine. Se täydentää hienosti jo olemassa olevaa konseptiportfoliotamme”, kertoo Restel ravintoloiden toimialajohtaja Leena Turunen. ”Tämä on lisäksi luonnollinen jatkumo laajentaa franchising-toimintaamme, jonka aloitimme Burger Kingin kanssa”, kertoo Leena Turunen.

Restelin hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2013 oli noin 395 miljoonaa euroa. Restel työllistää noin 5 000 työntekijää, joista 3 000 työskentelee ravintolaliiketoiminnassa.

 

Lisätietoja:

Leena Turunen, toimialajohtaja, ravintolat, Restel Oy, + 358 44 545 0545, leena.turunen@restel.fi

Wilhelm Vintilescu, toimitusjohtaja, O´Learys Trademark, +46 70 710 80 05, wilhelm.vintilescu@olearystrademark.com

 

Liitetiedostot

O’LearysThe No1 Sportsbar on seurusteluravintola, joka on kuin toinen olohuone, Your Second Living Room. O’Learysin perusti ravintoloitsija Jonas Reinholdsson vuonna 1988. Nykyään O’Learys toimii kahdeksassa maassa. Vuonna 2014 avataan noin 20 uutta ravintolaa, ja kesällä yksiköiden määrä nousee yli sadan. Ketjun liikevaihto vuonna 2014 nousee yhteensä noin 1,6 miljardiin kruunuun. Katso lisää tietoa: olearys.se.

Restel OyYli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 240. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä yli 60 liikepaikalla toimiva liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari -ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 Suomen markkinoille saapunut Burger King® -ketju. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs