Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin vuoden kokoushotelliksi

Restel Oy

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin vuoden kokoushotelliksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2012 klo 13:00
Julkaisija: Restel Oy

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 19.1.2012 klo 13.00

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center on valittu vuoden 2012 kokoushotelliksi. Vuoden kokoushotellin valitsevat vuosittain koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy:n konsultit. Valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin nykyaikaisia kokous- ja kongressitiloja, toimivia teknisiä ratkaisuja sekä erinomaista palvelua.


Valitsijat pitävät Vantaalla sijaitsevan Rantasipi Airport Congress Centerin vahvuutena modernien tilojen ja tekniikan lisäksi erinomaista kokouspalveluhenkilöstöä, jolla on kykyä ja halua täyttää nopeasti ja joustavasti asiakkaiden erityistarpeet ja -toiveet. Kiitosta saa myös kokoushotellin sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lentokentän läheisyydessä.


”Edellä mainitut asiat luovat tärkeän perustan onnistuneelle koulutustapahtumalle”, kertoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Kim Mäki. ”Koulutusyritykselle on tärkeää, että kokoushotellin kanssa yhteistyö toimii ja asiat sujuvat paikan päällä aikataulun ja odotusten mukaisesti”, selventää Mäki valintakriteerien taustoja.


”Mercurin kunniamaininta merkitsee meille paljon. Se on kokous- ja hotellipalveluja käyttävien valmennuksen ammattilaisten antama tunnustus”, toteaa Restel Oy:n Vantaan aluejohtaja Enrico Battilana.


Asiakasmäärät kasvaneet vuosittain


Battilana nostaa tärkeimmäksi osaamisalueeksi palvelun, joka huomioi asiakkaat yksilöinä. ”Palvelu on edelleen tuotekehityksemme ydin ja toimintamme lähtökohta. Asiakkaiden on voitava luottaa siihen, että yllättävätkin asiat hoituvat sovitusti ja ammattimaisesti”, painottaa Battilana.


Rantasipi Airport Congress Centerin asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosittain merkittävästi. Edes nurkan takana vaaniva laskusuhdanne ei näytä muuttavan tilannetta. ”Näyttää siltä, että kilpailun kiristyessä yritykset tarvitsevat ja järjestävät entistä enemmän kehittämis- ja koulutustilaisuuksia”, Enrico Battilana toteaa.


Mercuri International Oy valitsi vuoden parhaan kokoushotellin nyt 26. kerran. Kunniamaininnasta kilvoittelee vuosittain liki 30 Mercurin käyttämää kokous- ja kongressihotellia. Valinta perustuu osallistujilta ja kouluttajilta kerättyyn palautteeseen.


Vuonna 2010 valmistunut Rantasipi Airport Congress Center toimii osana Rantasipi Airport hotellia. Airport Congress Center tarjoaa useita kymmeniä valoisia ja toimivia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu yli 600 henkilöä. Kongressikeskuksessa on myös käytössä virtuaalineuvottelupalvelu, jonka Restel on ottanut käyttöön ensimmäisenä suomalaisena hotelliketjuna. Rantasipi Airport Congress Center on Vantaan suurin kongressikeskus Suomen nopeimmin kasvavalla yritysalueella Aviapoliksessa.


Lisätietoja: 

Restel Oy, aluejohtaja Enrico Battilana, puh. 040 715 5030, enrico.battilana@restel.fi
Restel Oy, toimialajohtaja Jari Laine, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja lähes 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2010 oli 357 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Golden Rax Pizzabuffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin yli 82.000 asiakaspaikkaan kuuluvat myös Hemingway’s, Parnell’s ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs