Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin vuoden kokoushotelliksi kolmannen kerran peräkkäin

Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin vuoden kokoushotelliksi kolmannen kerran peräkkäin

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2014 klo 12:30
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center on valittu jo kolmantena vuotena peräkkäin vuoden kokoushotelliksi. Vuoden kokoushotellin valitsee vuosittain koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy. Valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin ammattitaitoista kokous- ja myyntipalvelun henkilöstöä, joiden palveluhalukkuus ja oma-aloitteisuus ovat huippuluokkaa. Kunniamaininta jaettiin 26.3.2014 Kongressimessujen yhteydessä.

Valitsijat kiittivät ammattitaitoisen ja palvelualttiin henkilökunnan lisäksi Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin moderneja, valoisia ja muunneltavia tiloja sekä nykyaikaista kokoustekniikkaa. Lisäksi Mercurin asiakkaat ja koulutuksiin osallistujat arvostavat erityisesti kokoushotellin keskeistä sijaintia hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä lentokentän läheisyyttä. Myös ruuan laatu ja aterioinnin sujuvuus keräsivät kehuja. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien.

”Rantasipi Airport Hotel & Congress Center pystyy tarjoamaan tilaisuuksiemme kannalta toimivimman kokonaisuuden. Voimme luottaa siihen, että palvelu, tilat ja tekniikka toimivat laadukkaasti ja tukevat tilaisuuksiemme onnistumista. Tärkeä asia on myös aamusta iltaan kokous- ja koulutuspäivän kruunaavat makuelämykset”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz.

Vuoden kokoushotellin valinta perustuu Mercurin kouluttajilta ja tilaisuuksiin osallistuneilta asiakkailta saatuun palautteeseen. Mercuri kerää jokaisen koulutus- ja valmennustilaisuuden jälkeen tiedot koulutuspaikan tasosta ja toiminnasta.

”Mercurin kunniamaininta on tunnustus hotellin osaavalle johdolle ja henkilökunnalle. Arvostamme kunniamainintaa erittäin korkealle, sillä sen antavat ammattilaiset, joilla on valtakunnallisestikin laajin ja monimuotoisin asiakaskokemustausta kokoushotelleista”, toteaa Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

Restel Oy:n aluejohtaja Enrico Battilanan mukaan Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin palvelussa korostuu yksilöllisyys. ”Herkkyys ja nöyryys asiakkaan kohtaamisessa, mutta samalla myös ylpeys oman tuotteen ja oman ammattitaidon antamista mahdollisuuksista ilahduttaa asiakasta, on koko toimintamme ydin”, painottaa Battilana. ”Kunniamaininnan saaminen kolmantena vuotena peräkkäin kertoo, että asioita on tehty edelleen oikein”, jatkaa Battilana.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center tarjoaa useita kymmeniä valoisia ja toimivia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu yli 600 henkilöä. Rantasipi Airport Hotel & Congress Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa.

Mercuri International Oy valitsi vuoden parhaan kokoushotellin nyt 28. kerran. Kunniamaininnasta kilvoittelee vuosittain liki 30 Mercurin käyttämää kokous- ja kongressihotellia. Sen valmennustilaisuuksiin osallistuu vuosittain noin 25 000 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Restel Oy, aluejohtaja Enrico Battilana, puh. 040 715 5030, enrico.battilana@restel.fi

Restel Oy, toimialajohtaja Jari Laine, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari -ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King -ravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs