Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Rakkautta italialaiseen ruokaan ja kevääseen Auroran uudella ruokalistalla

Turun Osuuskauppa

Rakkautta italialaiseen ruokaan ja kevääseen Auroran uudella ruokalistalla

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2011 klo 13:13
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Italian makujen inspiroima ravintola Aurora Turussa tarjoaa 29.3. lanseerattavalla ruokalistallaan torintuoreista raaka-aineista valmistettuja italianmakuisia herkkuja. Uudella listalla tärkeässä roolissa ovat suussa sulavat risotot ja pastat.

”Aurinko, lämpö ja raaka-aineiden runsautta pursuavat italialaiset torit ovat innoittaneet meitä uuden ruokalistamme suunnittelussa. Huolella valitut, laadukkaat raaka-aineet ovat tärkeässä roolissa kaikissa annoksissamme. Uusi lista on nyt aiempaa kattavampi, sillä olemme kasvattaneet sitä lukuisilla uusilla annoksilla. Aiempaa isomman roolin ovat tällä kertaa saaneet täyteläiset risotot sekä maukkaat pastamme, joista haluan mainita erityisesti raviolit, lasagnen ja käsintehdyt artesaanipastamme. Myös viinilistallamme puhaltavat uudet tuulet, sillä olemme tuoneet perinteisten italialaisten rypälelajikkeiden rinnalle nyt myös hieman tutumpia, uusia annoksiamme loistavasti täydentäviä lajikkeita kuten Chardonnay ja Gewürztraminer. Jälkiruokaviineistä kannattaa kokeilla pirskahtelevaa Moscato-rypäleestä tehtyä Bass Tubaa, joka sopii hienosti Sabayone-hedelmien kera nautittavaksi”, ravintolapäällikkö Santtu Kiili ravintola Aurorasta kertoo.

Italialaisen reseptin mukaan leivottu mainionmakuinen focaccia on luonnollisesti itse tehty ja myös herkullisen raikas pesto valmistetaan ravintolan omassa keittiössä alusta alkaen. Aitoja italialaisia raaka-aineita Auroran ruokalistalla edustavat vivahteikkaan viikunabalsamicon lisäksi mm. upea puhvelinmaitomozzarella sekä täyteläisen hienostuneet Parmigiano-Reggiano- ja Taleggio-juustot. ”Aitojen raaka-aineiden ominaispiirteiden korostaminen on meille itsestäänselvyys ja kunnia-asia. Olemme ylpeitä uudesta ruokalistastamme, joka ikään kuin avaa ovet kesään ja kokonaisvaltaiseen elämästä nautiskeluun, jossa hyvällä ja laadukkaalla ruoalla on entistä merkittävämpi rooli”, Santtu Kiili sanoo.

Auroran keittiöpäällikkö Kimmo Nurmen mukaan kasvava kiinnostus kiireettömään ruoan valmistamiseen ja siitä ajan kanssa nautiskeluun on erittäin tervetullutta. Siksi myös hitaasti haudutettujen ruokalajien suosio on ollut viime aikoina kovassa nousussa. Pitkään haudutetut ruoat kuuluvat kiinteästi nimenomaan pohjois-italialaiseen ruokaperinteeseen ja nyt Auroran listalta löytyykin esimerkiksi ylikypsää karitsan potkaa ja ravinto-arvoiltaan lohen veroisesta rypsiporsaasta valmistettua porsaan kylkeä. Ja italialaiseen tapaan herkullinen ateria viimeistellään aisteja herkistävällä jälkiruoalla, kuten esimerkiksi suussa sulavalla suklaakakulla tai kirpeänmakealla limellä maustetulla panna cottalla.

Lisätiedot:

Santtu Kiili, Food & Beverage Manager, ravintola Aurora, puh. 050 577 9916, santtu.kiili@radissonblu.com  Minna Vainio, ketjupäällikkö, SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82 842, minna.vainio@sok.fi 

Kaikkia Italian makujen inspiroimia ravintoloita yhdistää konstailematon ruoka, rento lämminhenkisyys, aisteja virittävä miljöö sekä mutkattoman vieraanvarainen palvelu. S-ryhmän Italian makuiset ravintolat sijaitsevat hotellien yhteydessä. Radisson Blu Hotelleissa sijaitsevat ravintolat Pääkonttori ja Viola Helsingissä, Ranta Espoossa, Aurora Turussa ja Sassi Oulussa. Ravintola Trattoria puolestaan sijaitsee Sokos Hotel Tammerissa, Tampereella. 

Radisson Blu Marina Palace Hotel ja ravintola Aurora ovat osa Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemistoimialaa, joka käsittää yhteensä 33 ravintolaa ja 4 hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 120 000 asiakasomistajataloudelle.

Liitetiedostot

TOK on 120 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistaja-talouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen noin 2 300 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs