Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Race On!-kisa yhdistää historian ja sosiaalisen median

Metsähallitus

Race On!-kisa yhdistää historian ja sosiaalisen median

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2016 klo 13:51
Julkaisija: Metsähallitus

Race On! -­kilpailu jalkautuu lauantaina 9.4 Turun ja sen lähialueen merkittäviin kulttuurihistoriallisiin matkailukohteisiin. Kilpailuun osallistuvat tiimit kiertävät kohteissa suorittaen erilaisia haasteita ja tehtäviä. Nopeimmin tiensä maaliin selvittänyt joukkue voittaa.

Race On! yhdistää nykyhetken ja historian innovatiivisella tavalla -­ osallistujat dokumentoivat kilpailun
kulkua omien sosiaalisen median kanaviensa kautta. Tarkoituksena on lisätä sosiaalisen median avulla kohteiden näkyvyyttä ja tunnettuutta.


Kilpailua voi kuka tahansa seurata esimerkiksi Lights on! -­hankkeen Twitter-­tilin, Facebook-­sivun, Instagram-­tilin sekä Periscopen kautta tunnisteella #RaceOnTurku ja #cblightson. Kilpailu alkaa Turun tuomiokirkolta kello 12.00.


Race On! -­tapahtuma on osa Lights On! -­hanketta, jonka toteuttajia Suomessa ovat Humanistinen Ammattikorkeakoulu ja Metsähallitus. Lights On! -­hankkeella pyritään lisäämään näkyvyyttä aiemmin tuntemattomiksi jääneille kulttuurihistoriallisille kohteille.


Lisätiedot:
Húmak, tiedotusvastaava Maaria Toskala, maaria.toskala@humak.edu, p. 0400 595926

Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs