Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Porvoossa Jäänveiston viralliset SM-kisat 20.–22.2.2015

Suomen Latu

Porvoossa Jäänveiston viralliset SM-kisat 20.–22.2.2015

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 14:50
Julkaisija: Suomen Latu

Jääkimpaleista muotoutuu taideteoksia Taidetehtaan Aleksanterinaukiolla Porvoossa, kun kahdeksan joukkuetta kilpailee Jäänveiston Suomen mestaruudesta kolmen päivän aikana. Veistosteema on UNELMAT. SM-kisat on Suomen Ladun myöntämä valtakunnallinen tapahtuma. Kilpailu alkaa perjantaina 20.2. klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 15 palkintojenjakoon. Tapahtuma on yleisölle avoin!

Kilpailijat ovat:
Juha Käkelä & Pasi Ahokas
Kari Manninen & Juuso Partanen
Antti Pedrozo & Jussi Miettinen
Timo Koivisto & Juha Ahonen
Riitta Matikainen & Eeva Karhu
Veijo Oinonen & Juha Katajisto
Ari-Pekka Kuusela & Aleksi Salakka
Marika Walldén & Jesse Törmikoski

Kilpailijoiden työskentelyä voi seurata pe klo 12–19, la 9-19 ja su 9-14.
Yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan.

Taidetehdas täyttyy tapahtumista kisojen aikana

Perjantaina 20.2. klo 20 Tehdassalissa esiintyy Jukka Gustafsson & Hoedown, joka esittää muun muassa rockia, funkia, bluesia ja jopa klassista musiikkia sekä Frim Fram Quartet, jonka ohjelmisto on laaja valikoima perinteistä rytmibluesia, Delta-bluesia ja jazzia. Porvoossa kokoonpano on vahvistettu huikealla Hammond urkutaiturilla Harri Taittosella (tuttu muun muassa Erja Lyytisen kokoonpanosta) ja jazzrumpalilla Thomas Törnroosilla! Liput: 20 €, ovet ja lipunmyynti avataan klo 19.

Lauantaina 21.2. on luvassa koko perheen ilmaisohjelmaa Taidetehtaalla. Klo 10–14 Porvoon kaupungin nuorisopalvelut järjestävät kimppahiihtoa Taidetehtaan aukiolla ja sisätiloissa voi askarrella lumiukkoja. Muotoilukoulu Liikkuvan Linnan pajassa päästetään luovuus valloilleen, kun tehdään Unelmien Jääkaappimagneetteja kierrätysmateriaaleista. Robin Rekku & Jekkuorkesteri esiintyy klo 14 ja Juha Laitilan stand-up esitys naurattaa klo 16. Yleisölle vapaa pääsy! Taidetehtaan kauppakujan liikkeissä paljon tarjouksia, kilpailuja sekä muuta ohjelmaa.

Sunnuntaina 22.2. Jäänveiston SM-kisojen palkintojenjako klo 15. Tuomaristossa istuu Kimmo Frosti (Frostiart Oy), Tiina Wallius (keramiikka- ja kuvataiteilija), Susanne Dahlqvist (Taidetehtaan toimitusjohtaja) sekä Jessica Backman (Porvoon kaupunki). Kolme parasta palkitaan ja lisäksi yleisöäänestyksen suosikki saa kunniamaininnan. Viihdetaiteilija Juha Laitila suorittaa palkintojenjaon. Ruotsinkielinen teatteriesitys Efter Festen (Juhlan Jälkeen) klo 16 kertoo avioliittodraamasta taksin takapenkillä ja päättää Taidetehtaan tapahtumarikkaan viikonlopun. Liput 14,50/12,50€

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö ja sitä on mukana tukemassa: Norpe Oy, SJR Group Oy, Juha Laitila, Brunberg Oy, Hotelli Seurahovi, Taidetehdas ja Porvoon kaupungin nuorisotoimi.

Lisätietoja tapahtumista: www.visitporvoo.fi ja www.taidetehdas.fi
Tapahtuman yhteyshenkilö: Jessica Backman, puh. 040 4899 803, jessica.backman@porvoo.fi

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs