Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pohjolan Liikenne lisää suoria vuoroja Turusta Helsinki–Vantaan lentoasemalle, vaihdolliset yhteydet päättyvät

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne lisää suoria vuoroja Turusta Helsinki–Vantaan lentoasemalle, vaihdolliset yhteydet päättyvät

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 15:19
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne muuttaa ensi tammikuussa Helsinki-Vantaan lentoaseman sekä Länsi-Uudenmaan, Espoon ja Turun välillä liikennöivien bussien aikatauluja ja tarjontaa.

Turun ja lentoaseman välille lisätään suoria vuoroja suosituimpiin matkustusaikoihin. Näin varmistetaan edelleen vaivaton ja nopea yhteys suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Sen sijaan vaihdollisia ns. AirBus-yhteyksiä Rauman, Turun, Salon, Lohjan, Nummelan ja Karkkilan sekä lentoaseman välillä liikennöinyt linja 540 päättyy. Samalla myös yhteys Espoon keskuksesta Kehä I:n kautta lentoasemalle päättyy. Raumalta ja Turusta ajetaan suorien vuorojen lisäksi jatkossa yksi vaihdollinen yhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle arkisin.

Keskitämme palveluamme niihin matkustusaikoihin, jolloin lentoasemaliikenteelle on suurin kysyntä. Nykyisen palvelutarjonnan ylläpitäminen ei muuttuvassa markkinatilanteessa ole kannattavaa, Pohjolan Liikenteen toimitusjohtaja Heikki Alanko sanoo.

Uudet aikataulut lentoaseman bussivuoroista vahvistetaan loppusyksyllä sen jälkeen kun ELY-keskus on tehnyt asiaa koskevat päätökset. Tietoa tulevista muutoksista sekä vuoroista ja palveluista löytyy www.pohjolanliikenne.fi sekä Pohjolan Liikenteen Facebookista. Reitin alustava aikataulu löytyy täältä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heikki Alanko, Oy Pohjolan Liikenne Ab, puh 040 8623 745

Liitetiedostot

Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä kaikkiaan noin 500 bussilla ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs