Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pohjolan Liikenne ja Tampereen Blockfest yhteistyöhön

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne ja Tampereen Blockfest yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 10:01
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja elokuussa Tampereella järjestettävä Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest aloittavat yhteistyön. Blockfest järjestetään Tampereen keskustassa Ratinan stadionin ympäristössä 19.-20. elokuuta.

Yhteistyön näkyvimmässä osassa ovat näyttävään festari-ilmeeseen kesän ajaksi muunnettavat pikavuorobussit. Kaksi Pohjolan Liikenteen Helsinki–Tampere-reitillä kulkevaa pikavuorobussia saavat ylleen Blockfestin artisteja esittelevän kuosin.

Kesän aikana Pohjolan Liikenne ja Blockfest arpovat festarilippuja, joita voi löytää busseista kummankin yrityksen some-kanavissa jaettavien vihjeiden avulla. Festari- ja bussilippuja voi ansaita itselleen myös bongaamalla #blockfestbussin liikenteestä.

Festivaalin aikana Pohjolan Liikenne kuljettaa festivaalikävijöitä Tampereelle ja takaisin edullisin tarjoushinnoin. Blockfesteillä pääsee myös tutustumaan festaribussiin lähemmin Pohjolan Liikenteen chill out -alueella.

-      Pohjolan Liikenne on rohkeasti uudistuva toimija, joka sopii täydellisesti Blockfestin kumppaniksi. Vielä kun Tampere – Helsinki –välille lanseerattiin uusi pikareitti juuri oikeaan aikaan ja Pohjolan Liikenteen kalusto antaa mahdollisuuden kuvioiden laajentamiseen tulevaisuudessa, ei yhteistyön aloittamista tarvinnut miettiä kahdesti, Blockfestin yhteistyövastaava Joni Siintovaara selvittää.

-      Olemme innoissamme tästä meille uudentyyppisestä kumppanuudesta. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä juuri Tampereen Blockfestin kanssa, joka on kasvanut huimaa tahtia ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen festarikesän kohokohdista, Pohjolan Liikenteen verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen kertoo.

  

Lisätietoja
verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen, Pohjolan Liikenne, puh 040 8623 771
yhteistyövastaava Joni Siintovaara, Blockfest, puh 045 1133 725

Liitetiedostot

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin.  Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

Blockfest on Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali, joka on tunnettu kovan kysyntänsä lisäksi monipuolisesta artistikattauksestaan. Vuodesta 2008 lähtien järjestetyn festivaalin ohjelmistossa nähdään sekä kovan luokan maailmantähtiä että monipuolinen kattaus kotimaista rytmimusiikkia. Blockfest järjestetään Tampereen keskustassa Ratinan stadionin ympäristössä 19.-20. elokuuta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs