Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pikavuoro loppusuoralla: "Taistelen Ajokin maailman ympäri"

Rantapallo

Pikavuoro loppusuoralla: "Taistelen Ajokin maailman ympäri"

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2013 klo 14:25
Julkaisija: Rantapallo

Maailmanympärimatkaa tekevä suomalaisjoukko saavuttaa Korean-etappinsa määränpään ensi viikolla.

Laine: Taistelen Ajokin maailman ympäri Suomeen asti

Etelä-Korean raja on nyt ylitetty ja etappitavoitteeksi asetettu Busan häämöttää jo pikavuorolaisten kiikarissa. Thaimaan trooppinen lämpö on vaihtunut talvisiin asteisiin.

 - Kaikki Pikavuoron etapit ovat olleet hyvin erilaisia. Tällä kertaa on menty lämpimästä kylmään. Alkuosuus kuljettiin Thaimaassa, Kambodzhassa ja Laosissa. Nämä kohteet kierrettiin aikataulussa ja Ajokki toimi hienosti. Kiinassa kohdattiin haasteita, mutta kaikesta huolimatta nyt on hyvä fiilis lähteä seuraavaksi kohti Amerikan mannerta, kertoo ryhmää luotsaava kuljettaja Jani Laine.

Kiinaa varten pikavuorolaiset joutuivat tekemään uudet kulkuneuvojärjestelyt, sillä seurueen oma Ajokki Royal -bussi juuttui rajamuodollisuuksiin. Pienen tauon jälkeen ensi kesänä starttaavat seuraavat etapit ajetaan kuitenkin taas vanhassa tutussa kyydissä, lupaa Laine.

 - Juuri nyt Ajokki Royal majailee Thaimaan Ban Pongissa. Siihen on tulossa tauon aikana muutamia pieniä uudistuksia, joita matkustan toteuttamaan seuraavaksi. Sain hyvän opin aiemmin Malesiassa bussia fiksaillessa. Taistelen Ajokin kyllä maailman ympäri Suomeen asti!

Matka jatkuu heinäkuussa Alaskasta

Seuraavat matkustajat pääsevät Ajokki Royalin kyytiin heinäkuussa, kun Pohjois-Amerikan etappi pyörähtää käyntiin Alaskasta. Ajokki laivataan sinne Tyynenmeren yli kevään ja alkukesän aikana. Matkaa voi tuttuun tapaan seurata tuolloinkin Rantapallon Pikavuoro maailman ympäri -blogin välityksellä.

 - Parhaimpina muistoina on mieleen jäänyt Kambodzhan Sihanoukvillen kaupungin heräämisen seurailu yön läpi valvottuna aamuna. Jännittävää on ollut tietenkin myös tähän erikoiseen porukkaan tutustuminen. Meistä on kuoriutunut paljon yhteistä matkalla muotoutunutta huumoria ja naurua, kertoo koko talven Pikavuoron mukana matkustanut reportteri Mirka Karvonen, jonka blogikirjoitusten välityksellä myös yleisö on päässyt matkalle mukaan.

 - Yleisö on selvästi ottanut pikavuoroseurueen seikkailut omakseen. Pikavuoro maailman ympäri -blogi palkittiin Matka 2013 -messuilla uudessa Suomalainen Matkailupalkinto -äänestyksessä Suomen parhaana matkablogina ja tästä olemme iloinneet hurjasti, jatkaa Karvonen.

Lisätiedot:

Rantapallo Oy

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
040 547 7682                                                                      

Pikavuoro Etelä-Koreassa:
Mirka Karvonen, pikavuororeportteri
pikavuoro@rantapallo.fi
040 505 7869

Liitetiedostot

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. Rantapallo on Matka 2013 -messujen virallinen verkkokumppani. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs