Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Paluumatkat Pohjolan Liikenteen busseista puoleen hintaan

Pohjolan Liikenne

Paluumatkat Pohjolan Liikenteen busseista puoleen hintaan

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2015 klo 10:34
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteen busseista saa nyt menopaluumatkat entistä halvemmalla. Lippujen menopaluualennus suurenee, jonka johdosta paluumatkan saa puoleen hintaan.  

Meno-paluulipun voi ostaa bussista, ja paluulippu on voimassa 30 päivää kaikilla Pohjolan Liikenteen vuoroilla. Alennuksen saa vakio- ja pikavuoromatkoilta ilman kilometrirajoituksia. Autosta kuljettajalta ostettaessa liput voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

Pitkille matkoille hintakatto

Pitkillä pikavuoromatkoilla on jatkossa hintakatto. Matkan pituus ei vaikuta hintaan, vaan se on bussista ostettaessa enintään 38 euroa ja menopaluulippu enintään 57 euroa. Tällöin esimerkiksi Kajaaniin pääsee samalla hinnalla kuin Mikkeliin.

Myös Pohjolan Liikenteen verkkokaupassa myytäviin pitkien matkojen lippuihin tulee hintakatto. Verkkokaupan hinnat ovat vielä edullisemmat kuin bussista ostettaessa.

Uudet nopeat yhteydet

Pohjolan Liikenne aloitti vuodenvaihteessa uusia nopeita pikavuoroja Helsinki-Kotka-Hamina -välillä sekä Helsinki–Turku–Rauma –reitillä. Myös Helsinki–Kajaani-välillä käynnistyivät uudet päiväpikavuorot. Pohjolan Liikenteen pikavuoroja liikennöidään lisäksi reiteillä Helsinki–Karjaa–Tammisaari–Hanko, Helsinki–Porvoo–Kouvola–Lappeenranta–Imatra sekä Kotka–Lahti–Tampere.

Lisätietoja pikavuorotarjonnasta ja lipuista www.pohjolanliikenne.fi.

Lisätietoja: Verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen, Oy Pohjolan Liikenne Ab, puh 040 8623 771

 

Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää 1000 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta 500 bussilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs