Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pallontallaajat.net siirtyy Rantapallolle

Rantapallo

Pallontallaajat.net siirtyy Rantapallolle

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2012 klo 13:22
Julkaisija: Rantapallo

Omatoimimatkailuun erikoistunut sivusto Pallontallaajat.net on siirtynyt oululaisen Teekkarilupin omistuksesta Rantapallo Oy:lle.

Sivustot tulevat edelleen pysymään erillisinä ja Pallontallaajat.net toimii täysin itsenäisesti entiseen tapaansa. Rantapallon astuminen taustajoukkoihin tarkoittaa kuitenkin mahdollisuutta aiempaa laajempaan sisällölliseen ja tekniseen kehitykseen.

 - Pallontallaajat on vahva yhteisö, joka on toiminut jo vuodesta 2003. Rantapallo voi tarjota Pallontallaajille asiantuntevan taustatiimin ja Pallontallaajat puolestaan täydentävät Rantapallon palveluja erinomaisesti, sanoo Rantapallon toimitusjohtaja Jani Uljas.

- Emme halua mullistaa toimivaa konseptia tai sulauttaa Pallontallaajia Rantapalloon, vaan tavoitteena on vahvistaa hienoa yhteisöä entisestään.

Lisätiedot

Jani Uljas, toimitusjohtaja
050 3050401
jani.uljas@rantapallo.fi

http://www.pallontallaajat.net

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs