Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Oulun Taiteiden Yön kesätapaamiset joka keskiviikko kello 17.30

Oulun Taiteiden Yön kesätapaamiset joka keskiviikko kello 17.30

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 15:31
Julkaisija: Oulun taiteiden yö ry

2016 Oulun Taiteiden Yötä valmistellaan kesän ajan viikottaisissa keskiviikkotapaamisissa. Kello 17.30 alkavat tapaamiset pidetään Ainolan puistossa Pohjois-Pohjanmaan museon takapihalla, huonon sään sattuessa Kahvila Kiikussa.

Kaikki Taiteiden Yössä torstaina 18.8.2016 mukana olemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Jos esiintymispaikka on vielä hukassa, mietitään se yhdessä! Jos esiintyjä on hukassa, etsitään se yhdessä! Tai voit vain tavata muita kulttuurin parissa asioita tekeviä ihmisiä Oulussa ja nauttia auringosta. Kaikille avoin ja ilmainen!

IX Oulun Taiteiden Yössä 18.8.2016 pääsee jälleen kokemaan kulttuurin kirjon sirkuksesta äänitaiteeseen ja kirjojen lukemisesta Amiga-peliluolaan. Yössä nähhään!

Liitteenä kuva: Pohjoisen valokuvakeskuksen Photo Laundry Oulun Taiteiden Yössä 2015. Kuva: Paavo J. Heinonen.

Lisätietoja:
Paavo J. Heinonen
044 250 1605
paavojii@gmail.com

Short summary in English:
Oulu Arts' Night 2016 will happen on Thursday, August 18th in and around downtown Oulu. Everybody's welcome to participate! During the summer, we have open planning meetings every Wednesday at 5.30 PM, in Ainola park, out behind Ostrobothnia Museum if the weather is good, if it is not, inside in Café Kiikku. Follow "Oulun taiteiden yö" Facebook page for info on further meetings. Everybody welcome!

Liitetiedostot

Oulun taiteiden yö ry on perustettu vuonna 2007 edistämään Oulun seudun kulttuuritoimijoiden yhteistyötä. Yhdistyksen jäseninä on tällä hetkellä noin 40 kulttuurialalla toimivaa yhdistystä ja yritystä. Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja järjestettävä Oulun Taiteiden Yö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs