Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Opiskelijat vauhdittavat HAAGA-HELIAa Matkamessuilla

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Opiskelijat vauhdittavat HAAGA-HELIAa Matkamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 09:53
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu esittelee koulutustarjontaansa Matka 2014 Nordic Travel Fair -messuilla. Tämä Pohjoismaiden suurin matkailualan tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tammikuussa 2014. Messujen teemana on palvelu, At your service, ja yhteistyömaana Latvia.

Messuosastollamme kävijä saa tietoa muun muassa eri tutkintovaihtoehdoista, kampuksista ja opiskelusta HAAGA-HELIAssa. Paikalla on opiskelijoita Porvoon ja Haagan kampuksilta sekä opettajia eri koulutusohjelmista. Osastolla on myös mahdollisuus osallistua hauskoihin kilpailuihin ja peleihin, esimerkiksi sokkona piirtämiseen tai tärkeiden matkailukohteiden paikantamiseen kartalta.

Messujen ensimmäinen päivä on tuttuun tapaan varattu matkailualan ammattilaisille. Tällöin luvassa on kiinnostavia seminaareja ja tietoiskuja. HAAGA-HELIA on ainoa matkailukouluttaja, joka edustaa myös tällä Business Travel Forumilla.

Messuosaston järjestämisestä vastaavat suurelta osin ensimmäisen vuoden kansainvälisen matkailun opiskelijat Porvoo Campukselta. Tämä on heille ensimmäinen lukukausiprojekti, jonka avulla opitaan muun muassa ryhmätyöskentelyä monikulttuurisessa ja -kansallisessa ryhmässä. HAAGA-HELIA on Suomen johtava matkailualan kouluttaja, joka kouluttaa opiskelijoitaan työelämää varten muun muassa tällaisten projektien avulla.

 

Lisätietoja projektista

blogit.haaga-helia.fi/matka
facebook.com/MatkaProject

Projektipäällikkö, opiskelija, Emma Raivio, Degree Programme in Tourism, emma.raivio@myy.haaga-helia.f, 040 418 3138

Vastaava opettaja Leena Aitto-oja, leena.aitto-oja@haaga-helia.fi, 040 488 7017

 

Matka 2014 Nordic Travel Fair
Helsingin messukeskuksessa 16.–19.1.2014
www.matkamessut.fi

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs