Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Nyt kehitämme nopeita WOW-efektejä bisnekseen

Turun ammattikorkeakoulu

Nyt kehitämme nopeita WOW-efektejä bisnekseen

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2014 klo 10:32
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Fast Wow Effects Boosting SME Business sai TEKES-rahoituksen

Fast Wow Effects Boosting SME Business on kaksivuotinen TEKES-hanke (1.1.2015-31.12.2016), jonka Turun AMK toteuttaa rinnakkaishankkeena Centria ammattikorkeakoulun kanssa. Yhteisbudjetti ammattikorkeakouluilla on noin 1,1 miljoonaa euroa.

Hankkeen päätavoitteena on digitaalisen sisällön hyödyntäminen uudella innovatiivisella tavalla. Tätä kautta pyritään saamaan yrityksille uutta arvoa liiketoiminnan näkökulmasta tarkastellen.

Nyt rahoitusta saaneen hankkeen päätavoitteina on mm. peliteknologioiden hyödyntämismahdollisuuksien aktivointi eri toimialoilla. Turun ammattikorkeakoulu tulee hankkeessa keskittymään erityisesti uusien innovatiivisten markkinointimenetelmien toteuttamiseen hyödyntäen peliteknologioita sekä digitaalisia 3D-aineistoja.

– Nyt edetään vahvasti matkailun ja markkinoinnin suuntaan. Kasvunäkymät ovat hyvät peliteknologioiden ketterälle soveltamiselle eri toimialoilla, uskovat projektipäällikkö Taisto Suominen ja hankkeen tutkimusjohtaja Mika Luimula Turun AMK:sta.

Digitalisaatio on johtanut arvonmuodostuksen murrokseen. Tämän päivän yritykset joutuvat etsimään uusia malleja ja tapoja asiakkaiden ja kumppanien kanssa toimimiseen.

– Hankkeessa luomme yrityksille uusia wow-efektejä markkinoinnin tueksi. Ja tässä hyödynnämme erityisesti peliteknologioita, jatkaa Suominen.

 

Ammattikorkeakoulujen keskuudessaan toteuttama hanke

Hankkeen laaja-alainen ja tiivis yhteistyö kehittää edelleen suomalaista osaamistasoa.

– Olemme tyytyväisiä, että pääsemme toteuttamaan Tekes-hankkeen, joka on puhtaasti ammattikorkeakoulujen toteuttama, toteaa Luimula.

Hankkeessa tehdään kansallisen yhteistyön lisäksi laajaa kansainvälistä yhteistyötä. Tutkijavaihtoa toteutetaan mm. Lähi-Idästä (Oman ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat) olevien yhteistyökumppanien kanssa.

Lisätiedot:

yliopettaja Mika Luimula, Turun AMK, p. 040 3550 839

projektipäällikkö Taisto Suominen, Turun AMK, p. 044 9072 053

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs