Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Nuoret kiekkosankarit Rukan Pipolätkään!

Ruka-Kuusamo Matkailu

Nuoret kiekkosankarit Rukan Pipolätkään!

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 15:23
Julkaisija: Ruka-Kuusamo Matkailu

Nuoret kiekkosankarit Rukan Pipolätkään!

Rukan Pipolätkä 29.–30. tammikuuta 2016 saa kovan luokan osallistujia, kun nuorten jääkiekon maailmanmestarit Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Antti Kalapudas osallistuvat turnauksen näytösotteluun.

Kaltiolammen jäällä pelattava Pipolätkäturnaus tarjoaa Kuusamossa ennen näkemätöntä herkkua jääkiekkofaneille: Oulun Kärppien edustusjoukkue pelaa nuorten maailmanmestariensa johdolla näytösottelun Rukan All Stars -joukkuetta vastaan lauantaina 30. tammikuuta klo 12.

Rukan All stars -joukkueessa pelaa jääkiekkoa harrastavia, maailman parhaita lumilajien taitajia, kuusamolaisia kiekkolegendoja sekä Rukan alueen yrittäjiä. Kärpät lupaa näyttää nuorten tähtiensä johdolla, miten pikkumusta pysyy lavassa ja miten maaleja tehdään.

– On mahtava juttu, että tällaisilla meriiteillä varustetut kaverit tulevat psyykkaamaan ja kannustamaan harrastajakiekkoilijoita. Nostan hattua koko Kärppien joukkueelle, iloitsee Rukan kyläpäällikkö Harri Niskanen. 

Uunituoreet pohjoisen maailmanmestarit Sebastian ”Sepe” Aho, Antti ”Kalis” Kalapudas ja Jesse ”Pulju” Puljujärvi ovat luvanneet ottelun jälkeen tavata myös kannustajiaan. Oma tussi kannattaa ottaa mukaan, niin voi saada pikkuleijonan käpälänjäljen fanipaitaansa ja ikuistaa itsensä samaan kuvaan maailmanmestarin kanssa.

Nyt ensimmäistä kertaa pelattava Pipolätkä-turnaus on houkutellut Rukalle jo hyvän määrän kiekkoilevia kaveriporukoita eri puolilta Suomea. Turnaus pelataan nelihenkisin joukkueen ja 15 minuutin juoksevalla peliajalla. Parhaat joukkueet tullaan luonnollisesti palkitsemaan ja erityisesti voittajalle on luvassa varsin mukava potti.

Joukkueet pääsevät virittäytymään kisafiilikseen jo perjantai-iltana, kun Ravintola Coloradossa ratkotaan perinteinen pöytälätkän piirinmestaruus rempseässä tunnelmassa. Itse Pipolätkä-turnaus pelataan lauantaina 30. tammikuuta klo 10–16 välisenä aikana. Turnauksen viralliset jälkipelit pelataan Ravintola Pisteessä lauantai-iltana, jossa kiekkokansan viihtyvyydestä vastaa bilebändi Laskuteline.

Pelien lisäksi Rukalla järjestetään oheisohjelmaa, joten paikanpäälle kannattaa tulla, vaikka itse jääkiekko ei kiinnostaisikaan.  

– On aika kaivaa vanhat pelipaidat ullakolta ja teroittaa hokkarit, sillä Rukan Pipolätkä on takuulla yksi talven huikeimmista kokemuksista, lupaa kyläpäällikkö Niskanen. 

Ilmoittautumisia Rukan Pipolätkäturnaukseen otetaan vastaan perjantaihin 22.1. asti osoitteessa www.tdproductions.fi/tapahtumat

Lisätietoja tapahtumasta:

Harri Niskanen, Rukan kyläpäällikkö, puh. 040 507 3155, harri.niskanen@ruka.fi

www.ruka.fi/pipolatka

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n perustivat alueen suurimmat matkailutoimijat ja Kuusamon kaupunki vuonna 2002. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä ja lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta. Lisäksi tehtävänä on kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä siten, että matkailuyritysten edut otetaan huomioon kestävällä tavalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs