Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Naantalin Kylpylä voitti Luotetuin Merkki –tutkimuksen kylpyläkategorian

Sunborn Saga Oy

Naantalin Kylpylä voitti Luotetuin Merkki –tutkimuksen kylpyläkategorian

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 08:32
Julkaisija: Sunborn Saga Oy

Naantalin Kylpylä on voittanut Valittujen Palojen kansainvälisessä vuoden 2014 lukijatutkimuksessa Luotetuin Merkki –tunnustuksen kylpylöiden kategoriassa. Tutkimuksen tulokset kertovat, mitkä tuotemerkit kuluttajat kokevat luotettavimpina. Naantalin Kylpylä voitti Luotetuimman Merkin tunnustuksen nyt jo kolmantena perättäisenä vuonna.

”Tämä tunnustus ja kuluttajien luottamus merkitsevät meille erittäin paljon etenkin nyt, kun haluamme palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa ja panostaa myös kokousliiketoimintaamme lisää. Pyrimme jatkossa huomioimaan asiakkailtamme tulevat kehitysideat ja heidän tarpeensa yhä entistä paremmin”, sanoo Naantalin kylpyläjohtaja Kenneth Tuomi.

Luotetuin Merkki –tutkimus toteutettiin tänä vuonna 14. kerran ja siihen vastasi 17 676 kuluttajaa yhteensä 10 Euroopan maasta. Suomalaisia vastaajia oli tutkimuksessa mukana 2026. Vastaukset painotettiin vastaamaan koko väestöä iän ja sukupuolen mukaan. Tutkimuksessa kysyttiin avoimilla kysymyksillä, mitkä merkit olivat vastaajien mielestä luotettavimpia 38 eri kategoriassa.
Tutkimustulokset löydät Valittujen Palojen www-sivuilta: http://www.rd.fi/luotetuinmerkki

Lisätietoa:
kylpyläjohtaja Kenneth Tuomi, Sunborn Saga Oy, p. +358 44 55 66 261, kenneth.tuomi@sunbornhotels.com
viestintäkonsultti Taru Nikulainen, Brunnen Communications Oy, p. +358 50 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Naantalin Kylpylä on resort-tyyppinen kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa. Kylpylä- ja kokoushotellin asiakaskohderyhmää ovat kansainväliset ja kotimaiset yritysjuhla- ja kokousasiakkaat, laatuaikaa arvostavat parit ja lapsiperheet sekä wellness- ja kuntoutukseen tulevat asiakkaat. 

Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin.Naantalin Kylpylän lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Ruissalon Kylpylä, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella, Naantalin Kaivohuone ja Naantalin Rantaravintola.Konserniin kuuluvat myös laivahotellit Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö.

www.naantalispa.fi
www.rantaravintola.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs