Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Naantalin ja Ruissalon Kylpylät panostavat kokousliiketoimintaan myös viestintäyhteistyöllä

Brunnen Communications

Naantalin ja Ruissalon Kylpylät panostavat kokousliiketoimintaan myös viestintäyhteistyöllä

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2014 klo 09:42
Julkaisija: Brunnen Communications

Naantalin ja Ruissalon Kylpylät omistava Sunborn Saga Oy on solminut yhteistyön viestintätoimisto Brunnen Communicationsin kanssa 15.4.2014 alkaen.

- Kaipasimme sparrausapua asiantuntijaorganisaatiolta tavoitettavuuteen ja julkisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Haluamme yhteistyöllämme tavoittaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka eivät tunne toimintamme monipuolisuutta ja laadukkuutta, kertoo Naantalin ja Ruissalon Kylpylöiden johtaja Kenneth Tuomi.

- Alkanut yhteistyö kuvastaa haluamme toimia yritysten kanssa enemmän kumppanina kuin kohteena, Tuomi jatkaa.

Naantalin ja Ruissalon Kylpylät kokouspalveluineen ovat tärkeä osa Turun seudun matkailua. Saaristolaismiljöö kylpylöiden ympärillä inspiroi yritysasiakkaita.

- Naantalin Kylpylä on jo vuosia valittu vuoden kokouspaikaksi, ja useita uusia aloituksia kokousyhteistyössä on jo tänä keväänä tehty, kertoo Sunborn Saga Oy:n tammikuussa aloittanut myyntijohtaja Petri Lamminheimo.

Oheispalvelut kiinnostavat kokousasiakkaita

Yritysasiakkaat valitsevat Naantalin Kylpylän kokouspaikaksi sen hyvän sijainnin sekä erinomaisen ja joustavan palvelun ansiosta, todentaa viestintätoimisto Brunnen Communicationsin tekemä tuore tutkimus.

- Tekemämme tutkimus Naantalin Kylpylän yritysasiakaskunnassa oli innostava lähtökohta yhteistyöllemme. Markkinointiin yritys on satsannut jo kauan, meidän tehtävänämme on luotsata koko busineksen mediakenttää, kertoo viestintäkonsultti Leena Piirto Brunnen Communicationsilta.

Naantali Spa tarjoaa hyvän ja toimivan kokonaisuuden yritysryhmille. Turun läheisyys mahdollistaa myös ulkomaalaiset asiakkaat. Tilat ovat edustavat ja merellinen ympäristö miellyttävä. Paikkaa pidetään toimivana kokoushotellina, jonka hintataso on kilpailukykyinen ja hinta-laatusuhde hyvä. Kaikki vastaajat olivat yksimielisiä siitä, että Naantalin Kylpylä oli mukava paikka järjestää niin yritysjuhla kuin -kokous. Tutkimus tehtiin muille kuin Naantalin tai Raision alueen yritysasiakkaille.

Kokoustamisen rinnalla oheispalvelut kiinnostavat yli puolta yritysasiakaskunnasta. Kiinnostavimmiksi oheispalveluiksi yritysasiakkaat kokevat ryhmäaktiviteetit, kuten ryhmäliikunnan ja kuntotestit sekä työhyvinvointiosuudet luentoineen ja hyvän olon liikuntapäivineen.  Edellä mainitut innostavat 42 prosenttia yritysasiakkaista. Yritysjuhlat kiinnostavat 39 prosenttia yritysasiakkaista, kylpyläpalvelut 35 prosenttia.

Naantalin Kylpylä tarjoaa tilat 10 hengen ryhmistä 450 hengen kokous- ja juhlatilaisuuksille.17 erilaista kokoushuonetta ja -salia taipuvat niin pieniin kokouksiin kuin suurempiin juhlatilaisuuksiin. Keväällä 2013 valmistuneet uudet erityistilat tarjoavat uusia vaihtoehtoja kokous- ja liikematkalaisille. Innovatiivisen työskentelyryhmän tarpeisiin on kehitetty luova kokoustila Creative Lounge, jossa perinteiset tuolit on korvattu Fatboyn säkkituoleilla.

Ruissalon Kylpylä tarjoaa kahdeksan kokoustilaa, joista muutamat ovat yhdistettävissä keskenään käyttäjien tarpeiden mukaan. Tilaa kokouksia, luentoja tai juhlia varten on käytettävissä aina 160m² saakka. Suurin tiloista on hotellin viidennessä kerroksessa sijaitseva Kapteenisali, jossa on myös tilausravintola merinäköalalla.

Naantalin Kylpylä on kansainvälisen tason kylpylä- ja kokoushotelli, joka sijaitsee alle kilometrin päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Kylpylän asiakaskohderyhmät ovat luksuslomaa kaipaavat aikuiset ja lapsiperheet, kokousasiakkaat sekä wellness- ja kuntoutukseen tulevat asiakkaat.  

Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin.Naantalin Kylpylän lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Ruissalon Kylpylä, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella, Naantalin Kaivohuone ja Naantalin Rantaravintola. Konserniin kuuluvat myös laivahotellit Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka omistavat Ritva ja Pekka Niemi.

 

Lisätietoa:

johtaja Kenneth Tuomi, Sunborn Saga Oy, +358 44 55 66 261, kenneth.tuomi@sunbornhotels.com

myyntijohtaja Petri Lamminheimo, Sunborn Saga Oy, +358 44 55 66 285, petri.lamminheimo@sunbornhotels.com

viestintäkonsultti Leena Piirto, Brunnen Communications, +358 44 0410 111, leena.piirto@brunnen.fi

Kuvapyynnöt:

viestintäassistentti Jasmiina Riikonen, Brunnen Communications, +358 40 57 74 055, jasmiina.riikonen@brunnen.fi

 

www.naantalispa.fi

www.ruissalospa.fi

www.brunnen.fi

Liitetiedostot

Brunnen Communications Oy on vuonna 2010 perustettu viestinnän konsulttitoimisto. Toimimme yritysjohdon strategisena kumppanina. Konsulteillamme on pitkä työkokemus sekä yritysviestinnän konsultointihankkeista että kansainvälisestä yrityskentästä. Tarjoamme asiakasyrityksillemme strategista viestintäkumppanuutta vaativien viestintäprojektien konsultoinnissa, sisäisen toimintakulttuurin terävöittämisessä ja ulkoisen uskottavuuden rakentamisessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs