Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Monipuolinen Viro kutsuu hiihtolomalle

Eckerö Line Ab Oy

Monipuolinen Viro kutsuu hiihtolomalle

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2014 klo 09:40
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Tallinnan lisäksi muutkin Viron kaupungit tarjoavat runsaasti koko perhettä kiinnostavia vierailukohteita, myös talvella. Lomatunnelmaan pääsee jo laivamatkalla: Eckerö Linen m/s Finlandialla on hiihtolomaviikkojen ajan lapsiperheille suunnattua ohjelmaa.

Nopean laivamatkan ja lyhyiden välimatkojen ansiosta muutaman päivän lomalla ehtii Virosta saada paljon irti. Tallinnan lisäksi kannattaa harkita vaihteeksi suuntaamista Pärnuun tai Tarttoon.

- Pärnun kylpylätarjonta on vailla vertaa, sieltä löytyy esimerkiksi Viron suurin vesipuisto Tervise Paradiis, kertoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.

- Tarton kauniissa yliopistokaupungissa puolestaan sijaitsee esimerkiksi hieno tiedekeskus Ahhaa, joka kiehtoo vähän vanhempiakin lapsia.

Tallinnasta löytyy lukuisia lasten ympärivuotisia kestosuosikkeja, kuten Miia Milla Manda –lastenmuseo, Nuku-nukkemuseo, huima TV-torni ja Tallinnan eläintarha.

- Vielä ehtii käydä tutustumassa myös Lennusadam-Merimuseon vaikuttavaan Titanic-näyttelyyn, joka on auki maaliskuun loppuun asti, Toikka-Everi muistuttaa.  

Monien kohteiden sisäänpääsyliput sisältyvät Eckerö Linen kattaviin perhepaketteihin. Useissa hotelleissa on tilavat perhehuoneet, joihin mahtuu isompikin perhe.

M/s Finlandialla paljon tarjontaa pienille ja vanhemmillekin lapsille

Hiihtolomaviikkojen 8 ja 9 aikana lapsiperheille tarjotaan m/s Finlandialla ohjelmaa joka päivä: Laivalla on esimerkiksi taikuri viihdyttämässä pieniä matkustajia ja musiikkileikkikoulu Jamkidsin soittopajoissa pääsee kokeilemaan eri soittimia ja laulamaan joukon mukana. Varttuneempiakaan lapsia ei ole unohdettu.

- Nuorisolle on laivalla huippuohjelmaa perjantaisin: 21.2. laivalla esiintyy Jannika B ja 28.2. Suomen tuore Euroviisu-edustaja Softengine, vinkkaa laivan ohjelmasta vastaava Kaisa Mikola.

Hiihtolomamatka Tallinnaan on edullinen vaihtoehto perheille. Alle 17-vuotiaat saavat matkat ja ruokailut Buffet Eckerössä puoleen hintaan ja alle 6-vuotiaille ne ovat kokonaan maksuttomia.

M/s Finlandia kuljettaa matkustajia Helsingistä Tallinnaan joka päivä klo 8.30 ja klo 15.30 lähtevillä vuoroilla. Myös paluumatkalle on kaksi vaihtoehtoa: lähdöt Tallinnasta klo 12.00 ja klo 18.45.

Lisätietoja:
Ida Toikka-Everi
puh. 0400 422 391
ida.toikka-everi(at)eckeroline.fi

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva ja sillä on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2013 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.127.000 matkustajaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs