Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Millainen äiti, sellainen loma

Finnmatkat

Millainen äiti, sellainen loma

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2015 klo 15:06
Julkaisija: Finnmatkat


Minne äiti matkustaisi? Vie äiti aurinkoon sellaiselle lomalle kuin hän itse haluaisi.

Perheenäiti on yleensä se, joka varaa lomamatkan koko perheelle, kertovat Finnmatkojen asiakastilastot. Mitäpä jos koko perhe matkustaisikin joskus äidin ehdoilla? Me Finnmatkoilla tiedämme, että äidit toivovat lomalta hemmottelua, urheiluaktiviteetteja, omaa aikaa, rentoutumista ilman lapsia, hyvää palvelua tai vaikkapa näitä kaikkia yhdessä. Tässä vinkkimme maailman parhaaseen äitienpäivälahjaan viidelle erilaiselle äidille:

Äiti: Heidi Hemmoteltava
Heidille suosittelemme viiden tähden Sensatori-hotellejamme, joissa hemmotellaan kaikkia aisteja. Äiti pääsee rentoutumaan spassa, nauttimaan rauhassa gourmet-ruokaa ja uimaan yksityisessä altaassa. Lapsetkin voi ottaa lomalle, sillä Sensatori-hotelleissa on erityiset zoning-alueet lapsiperheille ja vain aikuisille.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/sensatori/

Äiti: Paula Palvelua-arvostava
Paula haluaa ottaa lomalla iisisti – niin, että joku muu laittaa maukasta ruokaa ja huolehtii muistakin perheen perustarpeista. Paulalle sopii Finnmatkojen valikoimasta parhaiten RIU-hotellit, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta palvelusta. Tämä 1950-luvulla Mallorcalla perustettu perhehotelliketju on ensi talvesta alkaen vain Finnmatkojen valikoimassa. Hotellien tyyli ja hintataso vaihtelee. Esimerkiksi Riu ClubHotelit ovat vauhdikkaita perhehotelleja, joissa on tarjolla muun muassa ryhmäliikuntatunteja, allasjumppaa, taidenäyttelyitä, kansainvälisiä lastenkerhoja ja viihdeohjelmaa. Riu Palace -hotellit taas ovat viiden tähden luksuslomapaikkoja, jotka sijaitsevat lomakohteen parhaalla paikalla ja tarjoavat ylellisyyksiä.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/riu/

Äiti: Liisa Liikunnallinen
Liisa haluaa liikkua lomalla ihan niin kuin arkenakin. Jos Liisa saisi päättää, hän matkustaisi perheineen Club Magic Life -hotelliin, jossa voi harrastaa yhteensä sataa eri urheilulajia. Magic Lifet sijaitsevat aina meren äärellä, joten vesiurheilun lisäksi Liisa voi palautella lihaksiaan rantatuolissa. Magic Life -hotelleissa on valittavana myös valtava määrä fitness-aktiviteetteja sekä hierontaa ja spa-hoitoja. Ruokailuista liikunnan välissä ei tarvitse itse huolehtia, sillä All inclusive sisältyy Club Magic Life -konseptihotelleissa aina hintaan.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/magic-life/

Äiti: Päivi Parisuhteenhoitaja
Päivi unelmoi lomasta ilman lapsia, ihan kahdestaan puolison kanssa. Päivin puoliso huolehtii lapset hoitoon isovanhempien luokse ja vie vaimonsa lomalle meren äärelle Blue Couples -hotelliin. Korkealaatuisissa Blue Couples -pariskuntahotellissa Päivi pääsee pois kotiympyröistä ja nauttii hotellin tilavista huoneista, ravintolan intiimistä tunnelmasta sekä rentouttavasta ympäristöstä ilman ympärillä häliseviä lapsia.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-couples/ 

Äiti: Laura Leikkimielinen
Laura Leikkimielinen lomailee mieluiten yhdessä lasten kanssa. Hänen lomastaan täydellisen tekevät lasten iloiset ilmeet ja yhdessä koko perheen kanssa vietetty aika. Siksi Lauran perhe lähteekin lomalle Blue Village -perhehotelliin, jossa lapsillekin on ohjattua toimintaa, kuten Bamseklubi ja muita aktiviteettikerhoja. Laura rentoutuu lastenaktiviteettien ajan itsekseen Blue Villagen upeilla allasalueilla tai osallistuu kehoa helliville Les Mills -ryhmäliikuntatunneille. Blue Village -lomalla koko perhe nauttii.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-village/

 

 

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Cresswell, p. 030 360 304

 

Liitetiedostot

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs