Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Mikkelin sydämessä tanssitaan lauantaina Tapiolan Viihdeorkesterin tahtiin

Mikke ry

Mikkelin sydämessä tanssitaan lauantaina Tapiolan Viihdeorkesterin tahtiin

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 11:50
Julkaisija: Mikke ry

Mikkelin kaupunkitanssit järjestetään lauantaina 17.10 klo 12 -13 Stellan Tähtitorilla. Tapahtuman järjestää Mikke ry, Kauppakeskus Stella sekä Tapiolan Viihdeorkesteri. ”Tapiolan Viihdeorkesterin monitoimimies Vesa Putkonen oli yhteydessä alkukesästä ja kertoi orkesterin kiinnostuksesta tulla Mikkeliin,” kertoo Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij. ”Aikataulut ja paikka saatiin nopeasti sovittua ja nyt lauantaina kaikki halukkaat pääsevät tanssimaan ja nauttimaan tasokkaasta musiikista Mikkelin keskustassa,” hän iloitsee.  

Tapiolan viihdeorkesteri tuo kaupunkitansseihin monipuolisen kattauksen rytmikästä tanssimusiikkia. Tarjolla on tangoa, valssia, rumbaa, mamboa, swingiä, rockia ja cha-cha-chaata. Kaikki kappaleet on sovitettu isolle viihdeorkesterille, jonka kokoonpanossa on puhallinsoittimien lisäksi jousisektio. Rytmiväännöstä huolehtii tukeva komppiryhmä, jossa on basso, kaksi lyömäsoittajaa, kitara ja harmonikka.

Orkesterin kaksi omaa laulusolistia ovat Liisa Säyrä ja Pekka Johnsson. Kapellimestarina toimii Risto Sojakka. Orkesterin vahvuus on yli 20 soittajaa. Kappaleiden sovitukset ovat omien ammattitaitoisten sovittajien käsialaa. Nykyisiä sovittajia ovat Roger Freundlich, Jorma Kaskenmäki, Katriina Kujala-Räty ja Päivi Putkonen. ”Yhteistyökumppaneidemme ansiosta kaupunkitansseihin on vapaa pääsy,” kertoo Vesa Putkonen. ”Kaikki, jotka ovat tanssista ja musiikista kiinnostuneita, kannattaa tulla nauttimaan Stellan Tähtitorille lauantaina,” hän lisää.

 

Tapiolan viihdeorkesterin kotipaikka on Espoo. Orkesteri pitää säännöllisesti omia konsertteja ja tanssitilaisuuksia sekä soittaa tilattuna monenlaisissa juhlissa. Oman konserttitoiminnan lisäksi tehdään yhteistyötä muiden yhtyeiden kanssa. Tällä hetkellä projektikumppaneita ovat rhythm & blues-henkinen

Purkkiorjat-yhtye ja Escapella-kuoro. Orkesteriyhdistys on perustettu 1987 ja se toimii yhteistyössä Espoon työväenopiston kanssa.

 

Kuvia Tapiola Viihdeorkesterista: http://www.tapiolanviihdeorkesteri.net/kuvagalleriaPage.shtml

 

Lisätietoja:

Tiina Maczulskij
Mikke ry
0440 510 4096

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry (Mikke ry) on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jossa jäsenet harjoittavat keskinäistä yhteistyötä. Yhdistyksen yhtenä päätavoitteena on tuottaa kilpailukykyä erityisesti keskustan perinteisille kivijalkamyymälöille, kahviloille ja ravintoloille. Yhdistyksen tarkoituksena on myös tuottaa keskustan viihtyisyyttä ja elinvoimaa parantavia suunnitelmia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä tukea suunnitelmien toteuttamista yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Yhdistys järjestää myös keskustan elävyyttä edistäviä tapahtumia ympärivuotisesti ja julkaisee keskustan tarjontaa markkinoivaa viestintää.

www.mikkelinkeskus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs