Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Mediakutsu: Turun ja Naantalin Vuoden Positiivisimmat julkistetaan Kirjamessuilla

Visit Turku

Mediakutsu: Turun ja Naantalin Vuoden Positiivisimmat julkistetaan Kirjamessuilla

Kutsu.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 11:37
Julkaisija: Visit Turku

Turun seudun Vuoden positiivisimmat henkilöt 2016 julkistetaan sunnuntaina 2.10. Turun Kirjamessuilla Positiivareiden keskustelutilaisuudessa. Kirjamessujen ohjelmaan kuuluvan tilaisuuden aiheena on ”Polttoaineena positiivisuus” ja lavalla keskustelijoina Robin, Toni Nieminen sekä Pentti-Oskari Kangas. Kello 13.45 alkavan tilaisuuden juontaa Riitta Saarikangas.

Vuoden positiivisin turkulainen sekä Vuoden positiivisin naantalilainen julkistetaan keskustelutilaisuuden päätteeksi noin kello 14.30–14.45. Lehdistö on tervetullut tilaisuuteen. Palkitut ovat käytössä haastatteluita varten heti palkitsemisen jälkeen.  

Paikka: Turun Messukeskus / Suuri Auditorio
Aika: Sunnuntai 2.10.2016, Positiivisin turkulainen 2016: klo 14.30-14.45

Median ilmoittautuminen: miia.alhanen@turku.fi

Vuoden Positiivisimman valinnan on ideoinut Positiivarien Juhani Töytäri, jonka toimesta valintoja on tehty jo vuodesta 1993. Valinnan tarkoituksena on yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään mahdollisuuksia ja valaa uskoa tulevaisuuteen. Tarkoituksena on edistää yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi 2016 Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry ovat yhdessä valinneet urheilutoimittaja Kaj Kunnaksen.

Turun seudun valitsijaraadin jäseninä ovat toimineet matkailujohtaja Anne-Marget Hellén (Vuoden positiivisin pomo 2008), kirjailija/kiireapulainen Pentti-Oskari Kangas sekä aiempina vuosina positiivisimpina palkittuja henkilöitä. Vuoden positiivisimman turkulaisen palkinnon ovat aiempina vuosina saaneet mm. taiteilija Michael Monroe (2013), tähtitieteen professori Esko Valtaoja (2014) sekä kirkkoherra Jouni Lehikoinen (2015).

Lisätietoja

Pentti-Oskari Kangas, p. 0400 221 122
Anne-Marget Hellén, p. 050 5590 499

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs