Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Mauritius copy + paste = Taivas

Finnmatkat

Mauritius copy + paste = Taivas

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2014 klo 08:34
Julkaisija: Finnmatkat

”Jumala loi Mauritiuksen ja kopioi sen, jolloin syntyi taivas”, kirjoitti aikoinaan Mark Twain. Nyt tuon maanpäällisen taivaan portit avautuvat suomalaisille, kun Mauritius palaa Finnmatkojen lomavalikoimaan muutaman vuoden tauon jälkeen.

Mauritius

– Mauritius kuuluu meillä monella sellaiselle ”kerran elämässä unelmaloma -listalle”. Ensi talvena tuo unelma on suorien lentojen päässä, eivätkä matkojen hinnatkaan ole karanneet ulottumattomiin verrattuna yleiseen kaukomatkojen hintatasoon. Kahden viikon loma Mauritiuksella maksaa alkaen 1390 euroa, kertoo Finnmatkojen tuotteista ja viestinnästä vastaava johtaja Pekka Antila.

Intian valtamerellä sijaitseva Mauritius on tunnettu upeista pehmeänvalkoisista hiekkarannoistaan, koko saarta ympäröivistä koralliriutoistaan, ystävällisistä ihmisistään ja kauniista, romanttisista hotelleistaan.

Finnmatkojen valikoimaan Mauritiukselle tulee yhteensä 19 hotellia. Joukosta löytyy niin Blue Couples -aikuishotelli kuin Blue Star -perhehotellikin.

– Mauritiushan on suosittu häämatkakohde. Pariskuntien lisäksi suosittelen kohdetta ehdottomasti myös sellaisille lapsiperheille, jotka kaipaavat lomaltaan rentoutumista, nautiskelua ja ripauksen luksusta. Aikaeroakin tähän paratiisiin on vain 2 tuntia, joka on erityisesti lasten kanssa matkustettaessa miellyttävää.

Tarjolla on paljon leppoisaa lomatekemistä snorklailusta golfiin, ratsastukseen, kalliokiipeilyyn ja maastopyöräilyyn. Kulttuurista ja luonnosta kiinnostuneet voivat yhdistää Mauritiuksen rantalomaan myös Tema-kiertomatkan.

Paratiisiin Dreamlinerilla

Paratiisisaari Mauritiukselle lennetään uudella Thomson Airwaysin Dreamlinerilla. Tänä talvena Dreamlinerilla on lennetty Kenian Mombasaan ja asiakaspalautteet uudesta konetyypistä ovat olleet erittäin positiivisia.

– Asiakkaamme ovat arvioineet lennon kokonaisvaikutelman pistein 8,6 arvosteluasteikolla 0 – 10. Tämä on erittäin hyvä keskiarvo. Matkustusmukavuus, tilavuus ja henkilökohtainen viihdejärjestelmä ovat saaneet erityiskiitosta, kertoo Antila.

Mauritiukselle Dreamliner lentää ensi talvena joka toinen perjantai 26.12.2014–6.3.2015. Suora lento kestää noin 11 tuntia 30 minuuttia.


Kuvia:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0004774


Lisätietoja: Finnmatkat, Pekka Antila, johtaja, tuotteet ja viestintä, puh. 030360327

 


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs