Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Matkailuopiskelijoiden konferenssi tuo Porvooseen kansainvälistä tunnelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Matkailuopiskelijoiden konferenssi tuo Porvooseen kansainvälistä tunnelmaa

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 15:53
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen matkailun opiskelijoiden konferenssi (International Tourism Students Conference) järjestetään tänä vuonna 29. kerran HAAGA-HELIAn Porvoo campuksella 23.-26. huhtikuuta 2014. Tänä vuonna konferenssin aiheena on “Ainutlaatuisten matkailuelämysten luominen palvelumuotoilun keinoin”. Konferenssin tavoitteena on verkostoituminen, kokemusten jakaminen ja opiskelijoiden tutkimustaitojen edistäminen.

Konferenssin noin kuusikymmentä osallistujaa tulevat yhdeksästä maasta. ITSC:n osallistujat jakavat tutkimustuloksiaan esittämällä artikkeleitaan ja oppivat palvelumuotoilusta osallistumalla ryhmätehtäviin työpajoissa.

Sujeong Chu, järjestäjäryhmän eteläkorealainen opiskelija, on innoissaan osallistujien tuomasta panoksesta. “Odotamme innolla, millaisia esitelmiä osallistujat ovat luoneet! Parasta konferenssissa on että saa tutustua uusiin ihmisiin eri maista. Olemme työstäneet konferenssia viime syksystä lähtien osana matkailun opintojamme, jossa erikoistumme tapahtumatuotantoon. Tämä on ollut todella opettavaista, nyt vasta ymmärtää kuinka paljon töitä tällaisen tapahtuman järjestäminen vaatii.”

Jokainen maa pitää konferenssin aikana messuosastoa, jossa osallistujat esittelevät omaa maataan ja yliopistoaan. Paras messuosasto palkitaan, kuten myös paras tutkimuspaperi ja paras esitys. Palkinnot ovat paikallista tuotantoa ja uniikkia, keramiikka-taiteilija Meri Saarnion reliefit Vanhasta Porvoosta lähtevät maailmalle konferenssin jälkeen.

Konferenssiin kuuluu monenlaista oheisohjelmaa. Porvoo Campuksen vaihto-opiskelijat Ranskasta, Iso-Britanniasta ja Hollannista järjestävät Amazing Race -kilpailun, jonka aikana Porvoo tulee tutuksi kisailun merkeissä. Emäsalossa sijaitseva Seikkailulaakso tarjoaa osallistujille perisuomalaisia muistoja, kyykkää, saunomista ja tikkupullan ja makkaran paistoa nuotiolla. Konferenssiin kuuluu myös gaala-illallinen perjantaina. Viimeisenä päivänä osallistujat pääsevät tutustumaan Helsinkiin.

Lisätietoja konferenssin aikataulusta ja muusta antaa HAAGA-HELIA Porvoo Campuksen matkailun lehtori, konferenssin puheenjohtaja Eva Holmberg.

Lisätietoa:
Lehtori Eva Holmberg, e-mail: eva.holmberg@haaga-helia.fi, puh. +358 40 488 7254 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs