Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Matkailulehti Mondolta uusi matkaopas Prahaan

A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondolta uusi matkaopas Prahaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2013 klo 12:50
Julkaisija: A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondon opaskirjasarja on täydentynyt uudistuneella Mondo Praha -oppaalla. Suositun Praha-matkaoppaan päivitetyn laitoksen on kirjoittanut toimittaja Antti Helin. Mondo Praha sisältää Euroopan klassikkokaupungin uudet kohteet, kuten kiinnostavimmat uudet hotellit ja ravintolat.

Lisäksi oppaasta löytyy jo Mondon opaskirjasarjan tavaramerkiksi nousseita mukaansatempaavia tarinoita. Praha-oppaassa ne vievät pintaa syvemmälle kaupunkiin ja kaupunkilaisten arkeen. Opas paljastaa myös Euroopan maagisimman kaupungin salaisuudet, kuten kuka sirottelee valkeita ruusuja keskiyöllä Vyšehradin hautausmaalle.

”Minulle Praha on tarinoiden kaupunki. Jokaiseen taloon tuntuu liittyvän oma hauska tai hurja tarinansa - niitä kerron paljon oppaassa”, Antti Helin kertoo.  ”Tarinoiden lisäksi Prahaan matkataan tietenkin oluen perässä," jatkaa Helin.

Vanhojen suosikkikohteiden ja elämysten lisäksi Mondon Praha-opaskirja esittelee uutta Prahaa, kuten kiinnostavan Artbanka-taidemuseon. ”Nuorten nykytaiteilijoiden töitä esittelevä museo sijaitsee barokkipalatsissa, joka on jätetty samaan kuntoon, jossa se oli sosialismin aikaan. Ränsistynyt, aavemainen palatsi antaa taiteelle huikeat puitteet. Tuntuu kuin olisi seikkailulla ydintuhon jälkeisessä maailmassa”, Helin sanoo.

Opaskirjailija Antti Helin antaa Praha-vinkkejä myös Matka2013-messujen Mondo-lavalla 18.–20.1., jossa haastateltavina on myös muita Mondon opaskirjailijoita messuviikonlopun ajan.

Mondo matkaopas Praha, Antti Helin, ISBN-13: 978-952-5678-44-4, A-kustannus Oy 2013.

Arvostelukappaletilaukset ja lisätietoja: Mondon päätoimittaja Kati Kelola, kati.kelola@a-lehdet.fi, 050 369 9964

 

 

Matkailulehti Mondo kuuluu A-lehdet-konserniin, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Mondo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Unelmien Talo&Koti ja Trendi. Mondo matkaopas Prahaan kuuluu matkailulehti Mondon opaskirjasarjaan, jossa on julkaistu yli 20 kohdetta.

 

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs