Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Maailman pohjoisin Holiday Inn® avautuu Tampereelle

Restel Hotel Group

Maailman pohjoisin Holiday Inn® avautuu Tampereelle

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2015 klo 12:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Yksi maailman tunnetuimpiin hotelliketjuihin kuuluva Holiday Inn avaa hotellin Tampereelle syyskuun 1. päivä. Uusi Holiday Inn Tampere - Central Station tarjoaa Tampereen hotellimarkkinoille kansainvälisen vaihtoehdon. Maailman laajuisesti Holiday Inn -hotelliperheeseen kuuluu yli 3600 hotellia. Julkisivun ja sisääntulon ilme, Inn-Tunes -musiikki, Holiday Inn -tuoksu aulassa, uuden Open Lobby -konseptin mukainen olohuone-aulatila sekä vankka asiakaspalvelulupaus välittävät ketjun vahvan tervetuloviestin.

Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa on 177 modernia huonetta, joista 25 Executive-huonetta sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Huonevarusteluihin kuuluu muun muassa veloitukseton Wi-Fi, vedenkeitin kahvin ja teen valmistukseen, silitysvarustus sekä neljän tyynyn Pillow Menu. Hotellin vieraiden käytössä on maksutta asiakassauna sekä moderni kuntosali. Autolla saapuvien asiakkaiden käytössä on pysäköintitilaa hotellin sisäpihalla sekä parkkihallissa. Junamatkustajat pääsevät hotelliin suoraan laiturin 1 kautta.

Holiday Inn Open Lobby -tyyliin rakennettu olohuonemainen aula-alue tarjoaa viihtyisän paikan niin oleskeluun kuin työn tekemiseenkin, sekä hotellin vieraille että kaupunkilaisille. E-Bar-työskentelypisteessä asiakas voi käyttää hotellin tietokonetta ja tulostinta tai työskennellä omalla kannettavalla. Aulassa sijaitsevan Monscierge-kosketusnäytön avulla asiakkaat voivat tarkastella hotellin palveluita, Tampereen nähtävyyksiä ja tapahtumia, kirjautua lennolle, tulostaa boarding-passin tai lähettää sähköisen postikortin.  

Hotelliaamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin yhteydessä olevan ravintola Martinan tiloissa. Uusi Holiday Inn -aamiainen sisältää laajan valikoiman laadukkaita tuotteita; muun muassa toiveiden mukaan tehdyn munakkaan ja tuorepuristetun appelsiinimehun sekä monen kaipaamia croisantteja ja pekonia. Ketjun globaalin Kids Eat Free -lupauksen mukaisesti majoittuvan lapsiperheen alle 13-vuotiaat lapset aterioivat maksutta vanhemman ruokaillessa mukana.

Tampere on Suomen suosituimpia liike- ja kokousmatkustuskaupunkeja. Holiday Inn pystyy tarjoamaan tälle kohderyhmälle Tampereen ainoan kansainvälisen hotelliketjun. Uusi hotelli tarjoaa boardroom-tyylisen kokoustilan. Platform 21 on saanut nimensä Facebook-kilpailun kautta, johon tuli lähes 700 nimiehdotusta.

”Holiday Inn -asiakas haluaa tarkoituksenmukaisia palveluja, mutta samalla myös säilyttää tietyn itsenäisyytensä vierailun aikana. Hotellissa asioiden täytyy sujua vaivattomasti ja luontevasti, samaan tapaan kuin vaikka kotona. Kuppi kahvia ja internet-yhteys ovat käden ulottuvilla. Päivän lehden voi lukea perinteiseen tapaan tai ympäristöystävällisesti digitaalisena”, kertoo hotellinjohtaja Timo Haapanen.

”Palvelumme ydin on asiakkaan pienimpienkin tarpeiden ennakointi. Stay Real -asiakaspalvelumallin koulutukseen satsataan vahvasti ja jokaisella hotellilla on oma Guest Experience Champion, joka vaalii tiiminsä osaamista”, jatkaa Haapanen.

Aina ensimmäisen hotellin avaamisesta Memphisissä 1952 lähtien Holiday Inn on halunnut tarjota käytännöllisiä mukavuuksia niin vapaa-ajan kuin työn vuoksi matkaaville. Holiday Inn -hotellien tunnusomaisuudet muodostuvat asiakkaille tärkeistä asioista: ystävällinen Stay Real -asiakaspalvelumalli, runsas huonevarustelu, tilaustyönä tehty vuode ja Pillow Menu sekä maailman ensimmäinen ja laajin kanta-asiakasohjelma IHG Rewards Club®.

Holiday Inn Tampere - Central Station, Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE
www.finland.holidayinn.com  |  KUVAT: http://bit.ly/1UgUXK4 (tunnus: guest, salasana: guest)

Lisätiedot:
Timo Haapanen, Holiday Inn Tampere - Central Station, hotellinjohtaja, 03 2392 2100, timo.haapanen@restel.fi 
Gabor Pusztai, ketjujohtaja, VP, Pääkaupunkiseutu & IHG-hotellit, 0400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi 
Timo Vehmas, Brand Manager, IHG-hotellit, 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

 

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Kemmons Wilsonin ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii lähes 1200 Holiday Inn –hotelli jopa 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel operoi InterContinental Hotels Groupin franchise-sopimuksella viittä Holiday Inn- hotellia, yhtä Crowne Plaza -hotellia sekä maaliskuussa 2015 avattua Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellia Suomessa. Restelin ja InterContinental Hotels Groupin yhteistyö on alkanut vuonna 1997. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 45 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Restelin hotelleihin kuuluu kansainvälisten IHG-hotellien lisäksi myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki myötä. www.restel.fi.

 

IHG (InterContinental Hotels Group) on globaali hotelliyritys, jonka kymmenen tuotemerkkiä ovat InterContinental ® Hotels & Resorts, Crowne Plaza ® Hotels & Resorts, Hotel Indigo ®, Holiday Inn ® Hotels and Resorts Holiday Inn Express ®, Staybridge Suites ®, Candlewood Suites ®, Kimpton® Hotels and Restaurants, EVEN™ Hotels ja HUALUXE™ Hotels & Resorts. IHG hoitaa myös IHG Reward Club® -ohjelmaa. Maailman ensimmäisessä ja suurimmassa hotellikanta-asiakasohjelmassa on yli 88 miljoonaa jäsentä. IHG operoi yli 4900 hotellia ja yli 724 000 huonetta 100 maassa. Valmisteilla olevien, lähes 1300 hotellin myötä IHG odottaa syntyvän työpaikkoja noin 90 000 ihmiselle tulevina vuosina. IHG PLC on konsernin holding-yhtiö ja rekisteröity Isossa-Britanniassa. www.ihgplc.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs